Színes Ötletek

a kézügyes blog

Az év utolsó Pici Piaca december 12-én!
Színes programok

pici-piac-2021-december-12-larus_kicsi.jpeg
Idén utoljára kereshetitek fel a főváros legmenőbb  baba-mama-gyerek dizájner vásárát, ahol több mint 50 tehetséges magyar tervező györűszép hazai termékeivel találkozhattok. A szervezők a megszokott helyen, a Larus Rendezvényközpontban várnak titeket december 12-én, vasárnap. A belépés most is ingyenes, de a jelenleg érvényes szabályozás szerint védettségi igazolványhoz kötött. 

nevtelen-1.jpg
A legkisebbek igényeire koncentráló rendezvény már hat éve segíti a szülők választását mindenben, ami a játék, babaápolás, öltözködés, dekoráció, biztonság, fejlesztés, sport, fenntarthatóság terén felmerülhet - de azoknak is érdemes felkeresni a Pici Piacot, akik az ajándékozás terén tanácstalanok. A rendezvény maximálisan bababarát - a szervezők 
megfelelő helyiséget biztosítanak a kényelmes szoptatáshoz, pelenkázáshoz, de sajnos a jelenlegi helyzet miatt most kivételesen nem lesz gyereksarok. 

np82.jpg

A kiállítók teljes listája mellett sok más hasznos információt is találtok a rendezvény weboldalán, Facebook és Instagram profilján.

np79.jpg

A vásáron minden 6 éven felüli résztvevőnek kötelező a maszk viselése. A szervezők mindent megtesznek a biztonságotok érdekében, azontúl javasolják, hogy ha tehetitek, inkább a délutáni órákban érkezzetek, mert a korábbi Pici Piac tapasztalataink alapján délelőtt mindig többen jönnek vásározni! Vigyázzatok ti is egymásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6816774832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása