Színes Ötletek

a kézügyes blog

Együtt, óvatosan, de szabadon - Május 30-án gyereknappal egybekötött Piacok napja Budapesten, az Erzsébet téren

piacok_napja_2021.jpg
Igazi családi programot szervez gyereknap alkalmából a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac, a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerületi Önkormányzat támogatásával május utolsó vasárnapjára. A Piacok Napján a korábban megszokott módon ismét az egyedi, kézműves termékek, a hazai alkotók, és a közösségi, fenntartható gondolkodás lesznek a főszereplők, természetesen a jó hangulat, és a jótékonysági adománygyűjtés mellett. Programajánló a hajtás után! 

A folytatásban átadjuk a szót a szervezőknek, akik a következő felhívást juttatták el hozzánk:  

"Indítsuk újra együtt a nyarat szabadtéren, óvatosan, de végre szabadon Budapest legnagyobb közösségi piacán!

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel ismét megrendezzük Budapest egyik legnépszerűbb, legszínesebb integráló eseményét a Piacok Napját, ahol a legnagyobb budapesti közösségi vásárok (WAMP, Hello Piac, Gozsdu Weekend Market, stb.) árusai kínálják együtt, egy időben, egy helyen, a legkülönlegesebb, egyedi, színvonalas kincseiket és portékáikat hatalmas választékban!

Rengeteg hazai alkotó minőségi design terméke, gardróbfrissítők ruhatára, számos izgalmas családi és gyermek program, gyereknapi meglepetések és ajándékok, workshopok, utcazene, finom falatok és izgalmas gasztro-élmények várnak mindenkire május 30-án az Erzsébet és Deák Ferenc téren, az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelő szabályok betartásával.

Minden megtalálható lesz, ami design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves - ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, natúr kozmetikumok, zero waste termékek, gasztro különlegességek - a legegyedibb és legkülönlegesebb kincsek kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Az eseményen egy sor olyan értékre szeretnénk felhívni a figyelmet, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy élhető világot teremtsünk magunk körül. Egyszerre képviseljük a közösségi gondolkodás, a fenntarthatóság és a befogadó társadalom üzenetét.

A Piacok Napján (az elmúlt időszakra tekintettel), különösen szeretnénk a hazai termékek iránti megbecsülést tovább erősíteni! Szeretnénk lehetőséget teremteni a magyar termelőknek, kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is, folytatni tudják alkotómunkájukat, hozzánk vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek!

Kiemelt fontossággal bír számunkra a Piacok Napján, a fogyatékossággal élő alkotók által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

Adománygyűjtés – a Nem Adom Fel standnál kihelyezett gyűjtőládáinkba leadhatók lesznek jó állapotban lévő kreatív eszközök, ceruzák, színezők, festékek, játékok és higiénés termékek, tisztálkodó szerek a Nemadomfel Házak hátrányos helyzetű gyermekei számára.

Az évek során személyesen tapasztaltuk meg, hogy mennyivel felszabadultabb érzés úgy élni, hogy hálásak vagyunk az élet sokféle ajándékáért, és felfedezve gazdagságunkat, örömmel osztjuk meg mindezt azokkal, akiknek kevesebb adatott.

A rendezvény gyerek-, család- és kutyabarát, a belépés ezúttal is ingyenes! 

További információk az esemény Facebook-oldalán!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6616557152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása