Színes Ötletek

a kézügyes blog

Rajzolj, fess, nyerj! - Ízelítő a nyereményekből

paint-5993352_1920.jpg

Ahogy azt már biztosan tudjátok, április 4-én, vasárnap éjfélkor lezárult húsvéti rajzpályázatunk. Rendkívül sok, több mint 360 pályamunka érkezett, nagy öröm számunkra, hogy ilyen lelkesek voltatok. Amíg folyik a szavazás, és a pályázatok értékelése, mutatunk egy kis ízelítőt a hamarosan gazdára találó ajándékcsomagokból! (Borítókép: pixabay.com)

Néhány szó az elbírálás menetéről: a legjobbnak, legötletesebbnek ítélt alkotások beküldőit együttműködő partnereink által felajánlott értékes ajándékcsomagokkal jutalmazzuk. A pályázat első három helyezettjét a Színes Ötletek csapata választja ki, a negyedik ajándékcsomag nyertesét közönségszavazás útján ítéljük oda és készülünk egy meglepetéssel is! 

A Pannoncolor - A magyar művészfesték gyártó vállalat felajánlása minden nyertes részére egységes. A kis művészpalánták akár már a következő alkotás készítésekor kipróbálhatják a rendkívül kiadós és gyönyörű színekkel rendelkező óriás gombfestéket - és a már beharangozott meglepetés is tőlük érkezik.

35475633959c50280e4628.jpg

A Nebulo nagy választékot felvonultató csomagjainak köszönhetően egy ideig nem fogytok majd ki az alapvető eszközökből - nézzétek csak!

A Hobbyművész - Magyar Művészellátó Bolt ajándékai között szuper ceruzákat és filctollakat találtok, de hogy melyik kié lesz, az szintén az eredményhirdetés után derül ki!

2_103.jpg

1_104.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hobby_2_27001z50b_w_-.jpg

hobby_3_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel nem tudhatjuk előre, milyen korosztályból kerülnek ki a nyertesek, ezért a Móra Kiadó jóvoltából mind a négy nyertes 1-1 db 5000 Forintos utalvány értékében választhat kedvére valót a kiadó webáruházából. Számos remek kiadványt találtok a kreatív foglalkoztatóktól az ifjúsági regényekig, ezért segítséget kértünk partnerünktől, hogy ajánlhassunk néhányat  a figyelmetekbe.

20201211_132629.jpg

RAJZOLNI TANULOK! - CSÚCSFORGALOM
Kezdő kézügyes jármű rajongóknak szívből ajánljuk ezt a könyvet, melyben remek sablonokat talál a legvagányabb autós, repülős, dömperes vagy éppen vonatos rajzok elkészítéséhez.

CSODATOLL - SZÍNEK ÉS SZÁMOK
Iskolába készülő nagy óvodásoknak varázslatos játékot és sok-sok hasznos tudás megszerzését teszi lehetővé a Csodatoll gyakorlófüzet. A letörölhető oldalakon újra és újra próbát tehet a számos feladatok megoldására, igazi mesterévé válhat a számoknak 1-10-ig.

A BESZÉLŐ KISKUTYA ÉS MÁS TÖRTÉNETEK
Hányszor mondtuk már: ne ugrándozz mesehallgatás közben, ne kiabálj, ne dobolj, ne trappolj, hanem ülj le szépen, és figyelj csöndben? Ha nálatok is lakik egy örökmozgó akkor A beszélő kiskutya című mesekönyv történetei nektek szólnak! A mulatságos történetek alatt ugrálhat, tapsolhat, szaladgálhat, sőt még kiabálhat is, de csak akkor, amikor elhangzanak a feladatokra buzdító szavak. Egy különleges mesekönyvsorozat Balázs Ágnestől.

LUFI ÉS SZAMÓCA
A vadóc Dalos Hanna - becenevén Lufi - történetét 2021-ben Metzing Eszter rajzolta újra. Balázs Ágnes ifjúsági regény sorozatának első kötetében gúnynévből becenév, aranyhörcsögök és a világ legszebb karácsonyi ajándéka is szóba kerülnek. Minden 9 éven felüli olvasónak szívből ajánljuk ezeket a néhol kacagtató, néhol szívmelengető, de mindig életből vett iskolás kalandokat:

ZEBULON, AVAGY BŰNTÉNY A BORZOLÓ BORZOLLÓBAN
Március végén a világ legrangosabb gyerekirodalmi elismerését: az Astrid Lindgren-emlékdíjat Jean-Claude Mourlevat-nak ítélték oda. A népszerű francia szerző különlegesen fordulatos és teljes mértékben aktuális kérdéseket körüljáró ifjúsági regényét Pacskovszky Zsolt fordításában olvashatják a 9 év felettiek.

DOKTOR BUBÓ
Ez a kötet a Kérem a következőt! című legendás rajzfilmsorozat alapján készült, és a lelkes, ám orvosnak csapnivaló bagolydoktor legszórakoztatóbb félrekezeléseit meséli el. A balsikerekben osztoznak a történetek állandó szereplői is: a lassú észjárású és sebességű Teknőc Ernő, a doktorért hiába epekedő Ursula nővér, valamint a nyers modorú Sólyom csőrmester. Zseniális szóviccek, abszurd erdei kalandok és remek rajzok. Romhányi József születésének 100. évfordulója alkalmából újból megjelent jubileumi kötet nem hiányozhat egyetlen humort kedvelő család könyvespolcáról sem.

Ne feledjétek, hogy bár a pályázat lezárult, szavazni még lehet a Facebookon, a „Húsvéti rajzpályázat - Pályamunkák és szavazás” mappában található fotókra leadott like-ok formájában egészen 2021. április 16., péntek éjfélig. Eredményhirdetés: 2021. április 18. vasárnap!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7616482772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása