Színes Ötletek

a kézügyes blog

Szíves papírgirland nem csak Valentin-napra

a5da64ace7db35b507976e9696b27cd0.jpg

Már hetek óta mindenhonnan a megosztó Valentin-, azaz Bálint-napi, vagy egyszerűen csak február 14-i ajándékötletek sora jön velünk szembe, ami lehet jó is, rossz is, döntse el mindenki maga. Mi mindenesetre arra buzdítunk mindenkit, anélkül hogy állást foglalnánk az ünnep létjogosultságát illetően, hogy bátran nyilvánítsa ki a szeretetét, szerelmét, amikor csak szeretné, abból baj nem lehet - ennek pedig nem feltétlenül eszköze a meggondolatlan vásárlás. Azoknak, akik a minimalista Valentin-nap kedvelők táborát erősítik, és inkább csak egy finom vacsorát költenek el kettesben, jól jöhet ez az utolsó pillanatban is elkészíthető dekorációs ötlet, amivel csak jelzésértékűen, de mégis megkülönböztetjük ezt a napot a többitől. Készíthetsz belőle asztaldíszt vagy felfűzheted girlandként, és más jeles napokon is jól jöhet!

96d60cb5aee38fc0420706f3459cf90c.jpg

Nemrég jelentkeztünk egy farsangi hangulatú papírgirland ötlettel, ami ehhez a maihoz hasonlóan szintén felhasználható sokféle ünnep alkalmával. Nem véletlen, hogy újra a látómezőnkbe került, hiszen ezen túl számos jó tulajdonsága van: pár perc alatt elkészül, szinte biztosan van hozzá otthon - akár újrahasznosítható - alapanyag, és azok is könnyen bánnak vele, akik nem a kézügyességükről híresek.

ef85909ff4ebf4418cdc68af8bbd82ca.jpg

Végy egy tetszőleges színű papír téglalapot, vágd le ívesen a sarkait - amolyan kapszula alakúra, aztán hajtsd meg harmonikaszerűen! Középen hajtsd ketté, rögzítsd egy csepp ragasztóval, és készen is van az első darab! Folytasd a sort, amíg a kedved tartja! 

11_47.jpg

Forrás: deschdanja.ch

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook közösségéhez, hogy a következőről se maradj le! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5216424998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása