Színes Ötletek

a kézügyes blog

#másfélméTERV - Az első versenyzők

masfelmeterv_cimlap_01_mon.jpg

Nagy örömünkre érkeznek a póló- és arcmaszk minták a nemrég meghirdetett #másfélméTERV pályázatunkra. A szavazás tegnap elkezdődött a Facebookon, de természetesen a blogon is közzétesszük a munkáitokat. Ne feledjétek, május 17-én éjfélig még bárki jelentkezhet! Nincs megkötés sem a technikát, sem az életkort illetően, bármilyen szellemes, ötletes, elgondolkodtató tervet, illusztrációt elfogadunk - legyetek bátrak és kreatívak! A pályázati kiírást és a játékszabályzatot korábbi bejegyzésünkben olvashatjátok, a folytatásban pedig jönnek az első pályázatok. 

Szentkereszti Lili munkái


Technika: szabadkézi rajz / grafika

Lili összesen négy tervet küldött nekünk, két pólómintát, és két maszkot. Munkái kitűnő illusztrációi annak, hogy nem feltétlenül szükséges számítógépes montázst - szakszóval mockupot - készíteni ahhoz, hogy egy pólómintát el tudjunk képzelni végleges változatban is, és arra is, hogy elég egy jó ötlet, és - ahogy ez a következő terven látható - több kép is összeállhat egy pólón elmesélt, mókás történetté!

Szénási Tünde - CoviDoktor

mmt_02_szenasi_tunde_belgium_edit.jpg
Technika: számítógépes grafika

Tünde jelenleg Belgiumban tanul, onnan küldte nekünk ezt a kitűnő, több motívumot és utalást egy képbe sűrítő tervet. Levelében így írt róla:

A minta digitálisan, számítógépes technikával készült. Inspirációként az amerikai katonai toborzó plakát, és pestis idején megjelenő orvosi öltözék szolgált. A toborzó plakát a hír sürgős terjedését jelképezi, míg az orvosi öltözék a helyzet komolyságát. Mivel egyik téma sem túl derítő hangulatú, így igyekeztem élénk színeket belevinni és vidámabbá tenni, hogy gyermek és felnőtt is egyaránt viselhesse.

Lukács Lia - Otthon, biztonságban

Technika: szabadkézi rajz / grafika

A 9 éves Lia Nagykanizsáról küldte nekünk ezt a remek illusztrációt, érdemes figyelni rajta az elbújtatott részleteket, melyek kitűnően bemutatják a hetek óta tartó önkéntes karantén időszakát a karanténkoncertektől a digitális oktatásig.

Sebő Bojána - The Queen Knows the Corona

Technika: számítógépes grafika

Bojána Miskolcról a Queen Bohemian című klasszikus dalának szövegét felhasználva készített vidám pólómintát, amin szerintünk még maga Freddie Mercury is jót derült volna. Bojána így írt munkájáról:

„Leginkább a »szórakoztató illusztráció a járványhelyzettel kapcsolatban« téma fogott meg, így ebben gondolkodtam! A dizájn címe (nagyon kreatívan): The Queen knows the Corona, és teljes mértékben számítógéppel készült.”

VERSENYEN KÍVÜL: A Színes Ötletek csapatának tervei


Technika: számítógépes grafika

Mi természetesen nem pályázunk, de úgy gondoltuk, abból nem lehet baj, ha ötletadóként szerepeltetjük azokat a terveket, amiket a játék meghirdetéséhez készítettünk illusztrációként. Az elsővel - Corona - Not Connecting People - a Nokia jól ismert szlogenjét vicceltük meg, a jelenlegi helyzethez igazítva azt. A második - A legújabb csodafegyver kissé morbid alapötletét a Star Wars harmadik epizódjának egyik utolsó filmkockája adta. A mi forgatókönyvünk szerint Palpatine császár, Darth Vader és Tarkin kormányzó más megoldást kerestek a lázadók megfékezésére. Arcmaszk tervünkben a mindenki által ismert közlekedési táblán egy vírus körvonalai láthatók. 

Csak emlékeztetőül, szavazni a Színes Ötletek Facebook-oldalán közzétett galériában, a kép lájkolásával, (pozitív) reagálással lehet. Amennyiben egy pályamunka több változatban szerepel - minta, mockup, esetleg elkészített póló, maszk - az esetleges többszörös lájk és reakció egy szavazatnak számít. Bármilyen kérdés esetén írjatok a szinesotletek.blog.hu@gmail.com címre, vagy küldjetek üzenetet a Facebook-oldalunkon

masfelmeterv_banner_v2.jpg

A játék támogatói: 

Pannoncolor Kft. - Pannoncolor.hu, Facebook.com/muveszfestek
Kreatív Hobby 2001 Kft. - Kreatívhobby.hu, Facebook.com/kreativhobbyonline
Cser Kiadó - Cserkiado.hu, Facebook.com/cser.kiado
The Merch - Facebook.com/themerch.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8215647812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása