Színes Ötletek

a kézügyes blog

Holnap ismét Pöttömkert a Budapest Parkban a Veronaki zenekar koncertjével

pottomkert.jpg

Holnap ismét Pöttömkert a Budapest Parkban! Július első vasárnapján ismét sokszínű műsor várja az egész családot – lesz Veronaki koncert, bohócműsor, Batyu Színház, valamint számos más látni- és kipróbálnivaló kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Programajánló a hajtás után!

A Pöttömkerten, ahogy ezt a korábbi években a közönség már megszokhatta, színpadi programok és különböző interaktív foglalkozások egyaránt várják a látogatókat. Július 7-én a Veronaki zenekar ad koncertet a Parkban. 

A Veronaki zenekart Tarján Veronika énekes, meseíró és Mogyoró Kornél ütőhangszeres, zeneszerző alapította. Dalaik Veronika meséiből és szövegeiből építkeznek, és alkotnak egy teljesen egyedülálló zenei világot, amit a gyermekek és a felnőttek is örömmel hallgatnak, pláne, hogy a szerzemények előadásában népszerű és nagyszerű zenészek nyújtják tudásuk legjavát.

A zenekar célja, hogy családoknak szóló igényes, szerethető zenét alkossanak, és fontos számukra, hogy a még most cseredő generáció olyan zenei stílusokat, fordulatokat ismerhessen meg, amitől hallásuk kifinomul, zenei intelligenciájuk fejlődik, így felnőttként, igényes művészeti alkotásokra nyitott, zeneértő, zeneszerető emberekké válhatnak. Maga a produkció is ezt tükrözi egy dalon belül jelennek meg népzenei és könnyűzenei elemek, aminek magyarázata, hogy a tagok zenei világukban kötődnek a különböző népek muzsikáihoz legyen az afro, balkáni, erdélyi vagy akár blues zene. Koncertjük délelőtt 11 órától veszi kezdetét! 

A Pöttömkerten résztvevő gyermekeknek ingyenes szájvizsgálatot biztosít a rendezvény, a Park fogtündérei ajándékokkal, programokkal készülnek számukra, és sok szeretettel várnak minden gyermeket, szülőt, nagyszülőt a 1st Dent standjánál. Érdemes meglátogatni a programot, hiszen fontos, hogy már egészen pici kortól tudatosítsuk a gyermekekben a rendszeres és helyes fogápolás jelentőségét.

A Pöttömkert kiemelt civil szervezete júliusban a Kanga Alapítvány! Malackák simogatására fel! Támogassátok a világon egyedülálló tevékenységüket: „Az állatok érintésének gyógyító hatása közismert. Olyan intézetekbe visszük el állatainkat, ahol fogyatékkal élő gyermekeket és felnőtteket gondoznak. Tanított malacokkal végzett boldogság terápiánk a világon is egyedülálló.”

Közreműködők, egész napos programok 9:30 és 15:00 között: 

Piatnik interaktív játszóház, Magyar Vöröskereszt Ifjúsági tagozat: arcfestés, kézműves foglalkozások, FKF Nonprofit Zrt.: környezettudatos játékok, ajándékok, kukásautó: megtekinthető, bemászható :), DM napvédelem játszósziget, kockapark - Lego minden mennyiségben, lovaglás, BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság: kreszteszt, kerékpárbiztonság gyerekeknek, HangolÓra - hangszerek kipróbálása, Felelős Gasztrohős - fenntarthatósági játékok, aktivitások, Kisállat simogatás a Kanga Alapítvány jóvoltából, Tapicskoló festőkör -a világ legszebb színeivel, Tanulóbicajok – kipróbálhatóak, Gipszkorszak -gipszfestés, gipszalkotás, Labdás ugrálóvár a kisebbeknek, Trambulin a nagyobbaknak, Tipegő játszótér a csöppségeknek, Móka járgányok

Színpadi produkciók

10:15-11:00  Virágültetős, bokrétakötős  mondókázás Kerekítő manóval

11:00-11:45 Veronaki koncert: Mosó Masa mosodája

12:00-12:30 Mályki bohócműsora

13:00-14:00 Batyu Színház: Cseresznyevirág című bábjáték

A rendezvény befogadóképessége ezúttal 4000 fő lesz. A maximális létszám elérését követően, a távozó látogatók után tudunk csak újabb vendégeket beengedni. Hogy az 5-10 perces várakozási idő is kellemesen teljen, a kapu előtt létesített labdás ugráló, illetve aszfaltkréták díjmentesen használhatók.

pottomkert_julius_1.jpg

További programok a Pöttömkert Facebook-oldalán, és a Budapest Park weboldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1014928398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása