Színes Ötletek

a kézügyes blog

Előrendelhető kreatív könyvújdonságok

A Cser Kiadó október 13-án megjelenő új kötetei már elérhetők a webáruházban, sőt, 30% extra kedvezménnyel előrendelésre is van lehetőség. Ne szalasszátok el a lehetőséget, hiszen két új Színes Ötletek kötet is köztük van, s bizony ezek már karácsonyi témájúak.

cser_elorendelheto_oktober.jpg 

Horgolt nagyiblokkok

Aki eddig képes volt ellenállni a nagyiblokkoknak, most biztosan beadja a derekát, és előszedi a horgolótűt, hogy életre keltse az izgalmas, új mintákat és új modelleket. 
32 pompás blokkot mutatunk be leírással, mintarajzzal, fotóval, aztán ezeket összevarrva, összehorgolva csodaszép párnává, takaróvá, táskává, faliszőnyeggé vagy egyéb, izgalmas formába rendezzük őket. 
Formáljuk saját ízlésünk szerint a könyvben közölt leírásokat, és az eredmény garantáltan egyedi lesz. 

Quillingdíszek

A quilling (papírcsíktechnika) világszerte ismert és kedvelt kézműves foglalkozás. A hobbiboltokban készen, többféle méretben, és színben, akár készletben is kapható papírcsíkokat formázzuk, ezekből kirakhatunk különböző figurákat, virágokat, a karácsonyi hangulathoz illő formákat. 
A kötetben szereplő modelleket akár iskolás gyerekekkel is elkészíthetjük, mert a technikához kevés alapanyag szükséges, és fejleszti a gyerekek kézügyességét és szépérzékét. 

Zacskócsillagok

Egyszerű papírzacskóból nagyon könnyen készíthetünk kecses csillagdíszeket, amelyek ünnepekkor vagy akár a hétköznapokon is mutatós díszei a lakásnak. A könyvben szereplő modellekhez a megadott mennyiségű papírzacskót csak összeragasztjuk, a sablonok alapján a mintákat kivágjuk, a széleket kicakkozzuk, a zacskókat szétnyitjuk, és máris egy gyönyörű csillagot vagy hópelyhet kapunk. A díszítő hatást tovább fokozhatjuk nyomdával, festékkel, dekortapasszal, a csillag közepébe pedig rakhatunk gombot, gyöngyöt vagy bármilyen stílusos díszt. Papírzacskót magunk is könnyen hajtogathatunk, és saját mintákkal is kísérletezhetünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2412930737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása