Színes Ötletek

a kézügyes blog

Kincset rejtő varázstojások

Egy igazán különleges ötletet tartogattam a húsvéti készülődés hajrájába, olyat, amellyel minden gyerkőcöt leveszünk a lábáról. Nézzük  is, hogyan készül!

 

A jól ismert fonalas technikával készül a tojás. Első lépésben tegyük bele a meglepetést (csokitojás, apró tárgy) a lufiba, ezután fújjuk fel akkorára, amilyen méretű tojást szeretnénk. Dekupázsragasztóba mártott fonallal sűrűn és szabálytalanul tekerük körbe (több színt is használhatunk). Száradás után a lufit eresszük le, és szedjük kis a fonalak közti résen. Kész! 

Forrás: fab art diy

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel is!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következő ötletről se maradj le. 
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6812354837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása