Színes Ötletek

a kézügyes blog

Bájos kis fácskák filcanyagból

Amikor megláttam ezeket a tüneményes fácskákat, teljesen új megvilágításba kerültek a filcanyagok felhasználásának lehetőségei. Persze eddig is tudtuk, hogy rengeteg dologra használhatók, de hogy ilyen mesebéli élővilágot is teremthetünk, eszembe sem jutott!

A sablont magunk is megálmodhatjuk, hiszem ahány fa, annyiféle forma, de kiindulási alapnak használhatjuk ezt is:

Szerintem pillanatok alatt úgyis beindul az ember fantáziája...

Készíthetünk őszies hangulatú kompozíciókat, hiszen épp aktuális is. A fákat és környezetüket pedig bátran népesítsük be, amivel csak tetszik (gombák, madárkák, figurák stb.).

Persze zöldellő ágakat is komponálhatunk!

Vagy bármilyen nekünk tetsző színnel kísérletezhetünk...

Forrás: goodshomedesign

Filclapokat webáruházunkban széles választékban találtok (katt a képre).

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is!

 

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4412355113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása