Színes Ötletek

a kézügyes blog

Valentin-nap behavazva

 Ezt a mesés havas időjárást, a varázslatos fehérbe öltözött várost és a mindent beborító porcukortakarót nem tudom kilapátolni a gondoltaimból (csak a járdáról sikerült) .

Valentin-napi ötlet következik behavazott hangulatban! 

 

Egyébként szerintem már a kép is önmagáért beszél, ha ránézek, akaratlanul is mosolyogni kezdek. A hógömb készítésének minden lépését már karácsonykor alaposan kiveséztük, ezt a bejegyzést itt találjátok.  Ebben részletesen leírtam, hogy milyen anyagok kellenek hozzá, és hogyan készítsétek el, úgyhogy most nem ismétlem magam. De ez a fotó annyira inspiráló és aktuális, hogy szerintem ebben későn jött télben nagyon jópofa meglepés lehet. A készítője egy filcszívet rejtett az üvegbe, ez nagyon kifejező, de akár mással is próbálkozhattok. Esetleg egy olyan aprósággal, ami mindkettőtöknek sokat jelent, vagy más kedves kis tárgy is kerülhet bele.

Forrás: WhipperBerry 

Nos, elkészítitek?

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr974074731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kószalidérc 2012.02.08. 00:54:07

óóó, ehhez muszáj ideírnom az egyik kedvencemet a Kalákától. Burns verse alapján.
www.youtube.com/watch?v=y3pvt1jxI24

"Ha mennél hideg szélben a réten át, a réten át, rád adnám kockás takaróm, öleljen át, öleljen át!"

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása