Színes Ötletek

a kézügyes blog

Jelmezötletek kartondobozból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, mi pedig igyekszünk jobbnál jobb jelmezötleteket szállítani nektek.

Airplane-Costume-2.jpg

 

A kartondoboz mindenki számára könnyen hozzáférhető, olcsó alapanyag (a diszkontláncokból általában ingyen elhozható, még örülnek is neki), ráadásul hatalmas kincs a jelmezkészítés terén, hiszen számtalan dolgot elkészíthetünk belőle. A képekre kattintva megtaláljátok a részletesebb útmutatókat.

A kartondoboz vágható, ragasztható, festhető, dekorálható, a végeredménynek csak  képzelet szab határt! 

Repcsi

Wheels-Up.jpg

Spongyabob

PicMonkey Collage.jpg

T-rex

T-Rex.jpg

Robot

Gears-Gadgets.jpg

Dinó

Detailed-Dino.jpg

Krokodil

Alligator-Head.jpg

Hajó

Ahoy-Matey.jpg

Édességek

Candy-Box-Fun.jpg

Hőlégballon

balloon-costume-diy-1009-de.jpg

Szívószálas üdítő

coolest-juice-box-costume-6-21139223.jpg

Tűzoltó

fire_engine.jpg

Zsírkréta

crayolas1.jpg

Dobókocka

pair_of_dice.jpg

Pattogatott kukorica

popcorn-costume.jpg

Rubik kocka

rubiks_cube2.jpg

Legó

the_blue_lego.jpg

 Források a képre kattintva!

További farsangi ötletek a blogon:

Csináljunk jelmezt: pillangótündér és szuperhős

Arcfestés gyermekeknek

Csináljunk jelmezt!

Farsangi álarcok a kezdő lépésektől a befejezésig

Jelmezötletek az olvasóktól

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

Elindult idei első pályázatunk!

1011990_556633881099292_1464108399_n.jpg

Pritt Kreatív Év 2014 – Első forduló: Farsangi fotópályázat

2014-ben sem áll meg az élet a Pritt Kreatív Klubban, épp ellenkezőleg! Idén az évi egy pályázat helyett egész évben várjuk tőletek a kreatív ötleteket. hogy megtaláljuk Magyarország legkreatívabb családját, illetve iskolai osztályát, vagy óvodás csoportját!

Az egész évre szóló versengésnek több fordulója lesz, amelyek során mindig egy aktuális témában hirdetünk pályázatot. A fordulók eredményét év végén összesítjük, és ezeket összesítve decemberben két nevezési kategóriában – egyéni és csoportos – ítéljük oda a Pritt Kreatív Klub 2014 ajándékát. Természetesen a fordulók győztesei sem maradnak ajándék nélkül, most is rengeteg ajándék vár gazdára a Prittől és a Cser Kiadótól, tehát érdemes folyamatosan figyelemmel követni az aktuális eseményeket. 

Így év elején nincs aktuálisabb téma, mint a farsang, ezért az első forduló ehhez kapcsolódik. Február végéig tartó farsangi játékunkban az Állatok világnapja pályázathoz hasonlóan fényképeket várunk tőletek, az óvodai, iskolai farsangra készített jelmezekkel, álarcokkal, amelyeket a szokásos prittpalyazat@cserkiado.hu címre küldhettek el, vagy közvetlenül is feltölthettek a Pritt Kreatív Klub Facebook-oldalára! A korábban megszokott módon most is három képet várunk tőletek, egyet az alapanyagokról, egyet a készítésről, egyet az elkészített álarcról/jelmezről.

A legjobb, legötletesebb pályamunkákat két kategóriában (egyéni és csoportos) díjazzuk, és most is ugyanúgy beleszámít az eredménybe a közönségszavazás, mint az előző pályázatnál! A forduló győztesei értékes ajándékokat nyernek!
Minden pályázatot és fényképet szeretettel várunk!

Beküldési határidő: 2014. február 21. 
Eredményhirdetés: 2014. február 28. 
E-mail: prittpalyazat@cserkiado.hu
Információs telefon: +36-30-525-32-56

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr85762427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása