Színes Ötletek

a kézügyes blog

Arrrr, parafakalózok a tojássárga-tengeren!

decor_20240919_153701_0005.png

Ahoj, szárazföldi patkányok! Navigare necesse est, vivere non est necesse, avagy hajózni kell, élni nem muszáj, ahogy a régi latinok, vagy kik mondták. Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy lehet, hogy hajózni kell, de kézügyeskedni meg muszáj, pláne, ha már egyre inkább a hűvős őszi szelek dagasztják a vitorlát. A legjobb pedig az, a kirelejzumát, ha mind a kettőt csináljuk egyszerre, akár a kis hajósegédekkel együtt, akik kevesebb nyarat láttak, mint ahány visszadugózott rumosüveget a hajó kapitánya egy erősebb napon. A mai feladathoz minden alapanyagot megtaláltok a kantinban, meg a vitorlaszabó lomosládájában, garantáltan jobb szórakozás lesz, mint szélcsendben kartáccsal célbalőni a kóborló sirályokra. Aki nem fél, velünk tart!

A némileg formabontó bevezetés már ismerős lehet azoknak, akik rendszeresen olvassák a Színes Ötleteket, hiszen ismét szeptember 19-e van, és vele együtt eljött az év egyik legértelmetlenebb, mégis módfelett szórakoztató jeles napja, a nemzetközi „Beszélj úgy, mint egy kalóz!” nap! A parodisztikus ünnep alkalmából pedig örömmel ragadtuk meg ismét az alkalmat egy kis mókázásra, pláne, hogy így nem is kellett túl messzire mennünk – vagy inkább hajóznunk – a témáért és az inspirációforrásért!  

20240919_141258.jpg

Képes elkészítési útmutató az irományban elhelyezett piktúrákon! Ahogy mondám, minden alapanyag könnyen előkotorható a hajófenékből, de ha épp ezeket nem lelitek, szemeteket a kikötő szemétdombjára is vethetitek.

 20240919_141257.jpg

Kövessetek minket PinterestenTikTokon

Facebookon és Instagramon is, hogy semmiről ne maradjatok le!  

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2518495088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktuális

4382696751604520683.jpeg

Programajánló

bannarek-24-300x250.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása