Színes Ötletek

a kézügyes blog

Pritt pályázat - Dzsungelmánia

 Ma egy távoli földrészre, Afrikába utazunk képzeletben, hogy körülnézzünk, milyen ötleteket találunk a pályázathoz az őserdők és szavannák világában. Kattints a képre!

 

Készíthetsz például álarcot, hiszen az is ragasztásos technikával készül.

Ezekre az anyagokra és eszközökre lesz szükséged:

Színes kartonpapírok

Gumi

Olló

Ceruza

Pritt ragasztó

Lyukasztó

 

A legegyszerűbb, ha először sablont készítesz, itt fent láthatsz egy mintasablont a majmocska fejéről. Ha félbehajtod a papírt, akkor elég csak egy fél arcot rajzolnod (a képen szaggatott vonallal jelöltük a hajtást). A sablont pontosan vágd ki, hajtsd szét, majd rajzold körbe a kartonon. Ezután már a tökéletes álarcot vághatod ki a színes kartonból. A táncoló pingvines ötletnél már olvashattál a sablonkészítésről, de ha már nem emlékszel pontosan, kattints ide, itt megnézheted. Azt a részt, ahová a gumit kötöd, lyukasztóval lyukaszd ki. Tervezz egyéb díszeket is, amivel feldobhatod az álarcot (a majom fejére mi ragasztottunk egy banánt, az elefántra pedig kócos hajat). 

A pályázatot a Madarak és Fák Napja alkalmából hirdettük, ezért készíthettek madaras álarcot, vagy virágokról, fákról készített montázst is. Afrikában rengeteg növény- és állatfaj él, gondoljatok bele, mennyi ötletet meríthettek e távoli, csodálatos földrészről.

Ott él többek között az oroszlán, a zebra, a zsiráf, az orrszarvú és az elefánt is. És persze a gyönyörű madarakról se feledkezzünk meg: marabu, strucc, sólyom, keselyű. Gólyával és füsti fecskével gyakran találkozhatsz itthon is, a telet viszont ők is Afrikában töltik.

Holnap újabb ötletekkel várok mindenkit!

Kedveld Facebook oldalunkat is, hogy elsőként értesülj a lefrissebb ötletekről.

Látogass el a Pritt World oldalra is, hogy még több információt olvass a pályázatról és a Madarak és Fák Napjáról!

További ötletek:

Katicabogár

Táncoló pingvinek

Szárnyasok a ház körül

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr402877129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása