Színes Ötletek

a kézügyes blog

Pritt pályázat - Táncoló pingvinek

Neked melyik a kedvenc állatod? Ha szereted a tengeri állatokat és élőlényeket, ne habozz, tengerre fel! Kedvcsinálónak nézd meg, hogy készül ez a kedves táncoló pingvinpár. Kattints a képre!

Ezekre az anyagokra és eszközökre lesz szükséged:

Színes kartonpapírok

Olló

Pritt ragasztó

Színes szalag

Állatos mintalyukasztó

Pompon

 

 

Első lépésben készíts sablonokat egy fehér vastagabb kartonpapírra. Rajzold meg külön-külön azokat a részeket (pl. csőr, has, sapka, sál stb.), amelyeket más-más színű papírból szeretnél kivágni. Aztán óvatosan vágd ki. Ezeket a sablonokat már használhatod a színes papírokhoz, csak helyezd rá, rajzold körbe és vágd ki. Azért hasznos sablont készíteni, mert így biztos, hogy nem rontod el a mintát, amit már a színes papírból vágsz ki, az tökéletes lesz. A fenti képen láthatod, hogy a pingvinekhez milyen sablonok szükségesek. Ezután papírragasztóval ragaszd össze az elemeket, minden kerüljön a helyére. Kattints ide, hogy megnézhesd, milyen ragasztókat ajánl Prittmanó a munkálatokhoz.

Ha megszáradt a ragasztás, következhet a díszítés. Használd a fantáziád, nézz körül otthon a fiókban, minek vennéd hasznát, amivel még feldobhatod az alkotásod. Légy bátor és ötletes, bármi szóba jöhet, amit ragasztással fel tudsz használni! Mi a pingvinek sálját mintalyukasztóval kivágott kis papírfigurákkal díszítettük, a sapka végére bojtot ragasztottunk és a csillagra kötöttünk egy szalagot. Ugye már neked is eszedbe jutott néhány jó ötlet? Gondolkozz, válaszd ki melyik a kedvenc tengeri élőlényed, a delfin, a fóka vagy éppen a hatalmas bálna? Talán egy veszedelmes cápa jutott eszedbe, esetleg egy polip vagy tengeri csillag? Bármelyiket is szereted, nem is lesz olyan nehéz elkészíteni, ha használod a fantáziád!

Holnap újabb ötlettel jövök, annyit elárulhatok, hogy a dzsungelben élő kedvencekről lesz szó! 

Kedveld Facebook oldalunkat is, hogy elsőként értesülj a legfrissebb ötletekről!

További ötletek:

Dzsungelmánia

Katicabogár

Szárnyasok a ház körül

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr632873842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása