Színes Ötletek

a kézügyes blog

A Góbé adománygyűjtő koncerttel zárja a nyarat
A Góbé adománygyűjtő koncerttel zárja a nyarat

gobe-kobuci3.jpg

A Góbé nyárvégi, tanévnyitó koncertjén ezúttal nem csak egy pörgős bulival készül megtáncoltatni mindenkit, de vendégeikkel együtt a Szimfolk Zenei Műhely részére is gyűjtenek, akik hátrányos helyzetű fiataloknak segítenek megtalálni útjukat zenei oktatás és közösségi élmények átélésével. Így most a jó tettel duplán jól eshet majd a buli szeptember 3-án, a Kobuci Kertben.

...

Magyar fotóművészek Amerikában - Augusztus 25-ig még látogatható a Szépművészeti Múzeum kiállítása
Magyar fotóművészek Amerikában - Augusztus 25-ig még látogatható a Szépművészeti Múzeum kiállítása

1_kmnc_copyright_szepmuveszeti_muzeum_mohai_balazs_240409_027.jpg

Még augusztus 25-ig látogatható a Szépművészeti Múzeumban a Kertész, Moholy-Nagy, Capa. Magyar fotóművészek Amerikában című időszaki fotókiállítás ! A tárlat első alkalommal mutatja be átfogóan az Amerikai Egyesült Államokba kivándorolt magyar származású fotográfusok munkásságát. A Virginia Museum of Fine Artsszal együttműködésben megvalósuló kiállítás a rendkívül gazdag amerikai-magyar fotográfiai örökséggel ismerteti meg a nézőket és ...

Aktuális

inktober_2024_300_x_250_keppont_20241002_135455_0000.png

Ajánló

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása