Színes Ötletek

a kézügyes blog

Idén vasárnapra esik az autómentes nap!

decor_20240920_120041_0000.png

Ne feledkezzünk meg róla, hogy minden évben szeptember 22-én van az európai autómentes nap! Ha megtehetjük, ne üljünk autóba, még - jobban mondva már - elég meleg van a biciklizéshez, és egy kis séta sem ártott még meg senkinek. Ráadásul a jeles nap idén vasárnapra esik, amikor általában kevesebb elintéznivaló nehezíti a családi logisztikát, és nincs suli, ovi sem. Kiváló alkalom ez egy kis fonózásra, kreatívkodásra, kirándulásra, ha pedig a gyerekek megkérdezik, hogy a jeles napon - vagy akár egész hétvégén -  miért parkoltuk le a család kedvencét, nyugodtan beszélhetünk nekik a környezetünk megóvásának fontosságáról - elvégre ők lesznek azok, akikre hagyjuk ezt a bolygót. Az Európai Mobilitási Hét és az Autómentes Nap programjaihoz kapcsolódva  2024. szeptember 16. és 22. között a kerékpárszállítás a vonatokon ingyenes, csak vasárnap pedig egy 999 forintért megváltható napijeggyel bárhová utazhatunk a belföldi közösségi szolgáltatók járatain - részletek a MÁV-START Zrt.  közleményébenTalán ahhoz is kedvet kaphatunk, hogy alternatív közlekedési eszközt válasszunk egy-egy átlagos hétköznapra is! Ha még nem hallottatok volna a kezdeményezésről - bár ezt nehezen tudjuk elképzelni - , kattintsatok ide

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2016210318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktuális

inktober_2024_300_x_250_keppont_20241002_135455_0000.png

Programajánló

okt-6-ig_sk_m_b_p_300x250.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása