Színes Ötletek

a kézügyes blog

Szeptember 6-án ismét stART programok a Szépművészeti Múzeumban

Tárlatvezetés, múzeumpedagógiai előadások, játékok várják a közönséget a hónap első péntekén

3_start_berlet_ispan_zsofi_szm_enterior.jpgA Szépművészeti Múzeumban szeptember 6-án ismét stART programokon vehetnek részt az érdeklődők! Minden hónap második péntekén 12.00-től este 20.00-ig tart nyitva a múzeum, a kiállítások felfedezését pedig minden alkalommal tárlatvezetések, önállóan használható útvonaltippek, az elmélyült szemlélődést segítő hanganyagok és nyomozós játékok teszik élményszerűvé. Még nem tudod, hogy számodra milyen az igazán testhezálló múzeumi élmény? Csak nézelődnél, vagy játszanál, esetleg tanulni szeretnél? Próbálj ki minden alkalommal valami mást! Részletek a folytatásban. 

A szeptemberi stART eseményen, a Folyt. köv. grafikai kiállítás kurátori tárlatvezetésén, a 16. századi bibliai és világi témájú narratív, illetve allegorikus sorozatok mellett 20. századi szeriális művekkel is megismerkedhetnek a látogatók. A hosszú nyitvatartás alkalmával a résztvevők felfedezhetik a múzeum lángoló festményeit és a tűz, ókor óta szimbolikus jelentésű motívumát, Mertus Ágnes művészettörténész, múzeumpedagógus előadásában. Műhelyek mesterei, mesterek eszközei címmel tart tárlatvezetést Marina Eszter művészettörténész, múzeumpedagógus, mely során a látogatók betekintést nyerhetnek a reneszánsz és barokk festőműhelyek titkaiba. A programok az állandó kiállításra érvényes belépőjegy vagy a Szépmű Állandó bérlet mellé vásárolt 1500 Ft-os kiegészítő jeggyel látogathatók.

A Szépmű Állandó Bérlet egy éven keresztül biztosít korlátlan számú belépést a Szépművészeti Múzeum állandó kiállításaiba és a Grafikai Kiállítótér időszaki tárlataiba, a bérlet ára pedig már a második múzeumlátogatásnál megtérül!

További információk a Szépművészeti Múzeum weboldalán és közösségi felületein!

Fotó: Ispán Zsófi

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1718471287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktuális

4382696751604520683.jpeg

Programajánló

bannarek-24-300x250.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása