Színes Ötletek

a kézügyes blog

Magyar Scrapbook Nap lesz május 11-én, szombaton

Egész napos online esemény várja a közönséget workshopokkal, kuponakciókkal, élő beszélgetésekkel.  

magyar_scrapbook_nap_cover_2024_b_1.jpg

Izgalmas online program várja a scrapbooking kedvelőit május második szombatján. A Scrapbook Webáruház, a Rayher Hobby, a Scrapbook.hu, a Pink and Paper és a ScrapUp idén összefogtak, hogy közösen szervezzenek meg egy klassz, inspiráló foglalkozásokkal teli napot mindenkinek, aki érdeklődik az albumkészítés kreatív technikái iránt, a teljesen kezdőktől a haladókig. 

A scrapbook mára világszerte több millió embert érintett már meg, népszerűségét mi sem bizonyíthatja jobban annál, hogy külföldön már 1994 óta, tehát idén pont 30 éve dedikált napot is kapott ez a kreatív hobbi technika: május első szombatja a scrapbookosok napja, amire a gyártók, forgalmazók, webáruházak és kreatív alkotói csapatok különféle virtuális és személyes programokkal készülnek minden évben. A Magyar Scrapbook nap a nemzetközi dátum után egy héttel várja majd az érdeklődőket elméleti és gyakorlati workshopokkal, bemutatókkal, kihívásokkal és nyereményjátékokkal, webáruházas kedvezményekkel, illetve letölthető freebie-kkel a workshopokhoz kapcsolódóan. 

Varga Edit, a Rayher magyarországi képviseletének vezetője így mesélt a kezdeményezés hátteréről: 

„Maga az ötlet onnan jött, hogy a Scrapbook Webáruház alapítója, egyben a Scrapbook.hu bloggere, a technika egyik - ha nem „a” - legavatottabb hazai szakértőjének számító Budaházi Brigi már évek óta szervez hasonló foglalkozásokat, és idén úgy gondoltuk, érdemes kicsit komolyabban vennünk ezt a jeles alkalmat. Így a nap folyamán több online workshopon vehetnek majd részt a scrapbooking iránt érdeklődők, melynek során mindenki megismerkedhet az alapvető anyagokkal, technikákkal, a közismert és persze a már leginkább haladók által ismert és használt kreatív megoldásokkal. És hogy ne kelljen választani a külföldi és a magyar programok között, mi egy héttel később, május 11-én szerveztük meg a hazai eseményt. 

A foglalkozásokat online tartjuk, ráadásul ingyenesen részt vehet rajtuk bárki, szóval bízunk abban, hogy itt lesz velünk mindenki, aki bármilyen szinten is műveli ezt a sokszínű lehetőségeket rejtő kézügyes technikát, és persze számítunk azokra is, akik eddig csak tervezgették, hogy kipróbálják az albumkészítést. A Magyar Scrapbook Nap szervezői a saját webáruházaikban különféle akciókkal is készülnek erre a napra, érdemes tehát követni az esemény hírfolyamát, ahol a következő napokban részletesen bemutatjuk majd az egyes workshopokat is!” 

A következő videós ajánlóban Budaházi Brigitta foglalja össze a nappal kapcsolatos tudnivalókat. Érdemes végignézni, hiszen alapos ízelítőt is kaphattok a programból!  

magyar_scrapbook_nap_cover_2024.jpg

További információk a kapcsolódó Facebook-esemény oldalán

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1418397781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ajánló

lginsta_1200_1.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása