Színes Ötletek

a kézügyes blog

Hová sietnek a tűzoltók? - Egy interaktív képeskönyv, ami puzzle és játékpálya is egyben

blog_cover_mora_tuzolto.jpg

Bizonyos szempontból igazi kuriózumnak tekinthető a  Móra Kiadó év eleji kínálatából a „Hová sietnek a tűzoltók?” című, 3 év fölötti korosztálynak ajánlott foglalkoztató, ami első ránézésre „csak” keménylapos gyerekkönyvnek tűnik, de amint kezünkbe vesszük, máris széles mosollyal nyugtázhatjuk, hogy igazából sokkal több annál. Megkockáztatom, ez az utóbbi idők egyik legötletesebb, főként ovisoknak szóló kiadványa, hiszen a képeskönyvet lapjaira bontva egyúttal egy nagyméretű kirakót is kapunk, ami egyfajta - mindenféle balesetek által sújtott - puzzle formátumú Tesz-Vesz Városként a csomagba tartozó felhúzható tűzoltóautónak is állandó gyakorlópályát és munkaterületet biztosít azon túl, hogy hagyományos könyvként használva bármikor felolvashatunk belőle.

20240220_150121.jpg

A kiadvány igazi leleménye tehát, hogy számos funkciót egyesít magában: olvashatunk belőle lefekvés előtt, a színpompás illusztrációkkal díszített oldalakat lapozgatva a gyerekek játékos, mégis edukatív formában megismerkedhetnek a tűzoltók munkájával, felfedezhetik a képeken megbújó érdekes részleteket, és képet kaphatnak arról, milyen változatos területeken segítenek minket ezek a hétköznapi hősök.

20240220_153349.jpg

Más alkalommal pedig pályát kirakva indulat a játék, melynek során megfékezhetjük az erdőtüzet, egy árvíz által a külvilágtól elválasztott falu lakóinak vagy épp egy repülőgép-szerencsétlenség áldozatainak a segítségére siethetünk. Ha tehát bárki olyan könyvajándékot keres a kicsik számára, amivel egyszerre lehet tanulni, játszani, vagy fejleszteni a gyerekek motorikus és logikai képességeit, ráadásul sokáig, sokféle módon, annak jó szívvel ajánlhatjuk az olasz nyelvű eredetiből Weltner Ilona által fordított újdonságot.  

20240223_223943.jpg

Kedvcsinálóként készítettünk a kiadványhoz egy inspirációs, lapozgatós - és ebben az esetben összerakós, pályatesztelős - videót is, fogadjátok szeretettel!

Könyvajánló sorozatunk hamarosan folytatódik és ahogy már megszokhattátok, most is hirdetünk játékot! Keressétek a rögzített posztot a Facebook-oldalunkon és vegyetek részt ti is, hátha megnyeritek ezt a különleges kiadványt!

A "Hová sietnek a tűzoltók?" nyereményjáték szabályzata és alapelvei

A nyereményjáték meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

  • A jelentkezés beküldési határideje: 2024. február 28. 24:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

  • Az eredményhirdetés időpontja: 2024. február 29. A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése kommentben és privát üzenetben történik. 

  • A nyereményt csak belföldi címre tudjuk postázni.

  • A játékban nem vehetnek részt a Móra Kiadó és a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

  • A sorsolás véletlenszám-generátorral történik, utólagos reklamációnak nincs helye. A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

  • A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.

  • A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5518337797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ajánló

lginsta_1200_1.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása