Színes Ötletek

a kézügyes blog

Egy a 2200-ból - Mondd el, melyik programot várod legjobban az idei Művészetek Völgyében, és nyerj páros fesztiválbérletet!

volgy_koncert_hangulat.jpg

Már csak néhány nap, és kezdetét veszi a 32. Művészetek Völgye. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja július 21 és 30 között több mint 2200 programmal várja majd a látogatókat Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden, köztük rengeteg olyannal, ami egyaránt érdekes lehet azoknak, akik családjukkal együtt érkeznek a Völgybe, vagy a koncertek és zenés produkciók mellett érdeklődnek a képzőművészet, a kézügyeskedés és a zöld programok iránt. Utóbbiakról nemrég mi is közöltünk egy teljesség igénye nélkül készült összefoglalót, most azonban azoknak érdemes figyelniük, akik az utolsó pillanatra halasztották a jegyvásárlást, hiszen a folytatásban páros fesztiválbérletet nyerhettek!

A feladat nem is lehetne egyszerűbb, hiszen ezúttal csak annyit kérünk tőletek, hogy a cikkhez kapcsolódó Facebook-bejegyzés alatti kommentben írjátok meg nekünk, melyik az a program a több mint kétezerből, amin biztosan részt vesztek majd, és jelöljétek meg valakit az ismerőseitek közül, akiről úgy gondoljátok, szívesen ott lenne az idei fesztiválon.

Ha még nem mélyültetek el az idei programfüzetben, érdemes belenézetek a Művészetek Völgyével kapcsolatos korábbi cikkeinkbe, de felkereshetitek a fesztivál weboldalát és közösségi felületeit is további információkért!

Nem kötelező, de megköszönjük, ha segítesz nekünk a rendezvény és persze a kapcsolódó nyereményjátékunk promóciójában, és megosztod ezt a cikket Facebook-idővonaladon, vagy ajánlod a játékot ismerőseidnek! Jelentkezési határidő: 2023. július 16., vasárnap éjfél. Sorsolás: másnap, azaz július 17-én, hétfőn. A nyertest rákövetkező napon értesítjük a Színes Ötletek Facebook-oldalán.

A nyereményjáték játékszabályzata és alapelvei

A nyereményjáték meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

  • A jelentkezés beküldési határideje: 2023. július 16., 24:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

  • Az eredményhirdetés időpontja: 2023. július 17.  A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése kommentben és privát üzenetben történik. 

  • A játékban nem vehetnek részt a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

  • A sorsolás véletlenszám-generátorral történik, utólagos reklamációnak nincs helye. A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

  • A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.

  • A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3618165590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása