Színes Ötletek

a kézügyes blog

Játékos kivágós feladatok a Padlástéri mesékben
Készségfejlesztő füzet a Móra Kiadótól

szo_keret_01_blog_cimlapkep_0_53.jpg

Ahogy megszokhattátok, nincs hónap könyvajánló nélkül. A Móra Kiadó kínálatából most a Móra Edu sorozat egyik friss darabját mutatjuk be. Hogy milyen feladatok várják a kis olvasókat a Padlástéri mesékben, kiderül a folytatásban! 

Huba Judit, akit a tavalyelőtt megjelent Logopédiai mesék szerzőjeként is ismerhettek, most újabb foglalkoztatóval jelentkezett, melyben a motorikus készségek játékos, kreatív fejlesztése kapja a főszerepet. A Padlástéri mesék világában a kis olvasók - adott esetben némi szülői segítséggel - aktív résztvevői lehetnek a saját meséskönyvük megformálásának. A kötet kivágós, kézügyes feladataiból kiindulva a történetek és maguk a szereplők is az olvasók keze alatt alakulnak, formálódnak, miközben játszva fejlődik a gyerekek finommotorikája, koncentrációja és kreativitása.     

sablon_konyvekhez.jpg

A padlástéri mesékben található feladatok egyaránt ajánlottak azoknak a nagycsoportosoknak, illetve kisiskolásoknak, akik szívesen teszik próbára ügyességüket, kreativitásukat, vagy épp ügyesedni szeretnének, és persze azoknak a szülőknek, akik szívesen töltenek minőségi, mégis hasznos időt gyermekeikkel. A könyvről készítettünk egy rövid végiglapozós videót is, melynek segítségével láthatjátok, hogy is történik ez a gyakorlatban.

A videót a Móra Kiadó Youtube-csatornáján találjátok:

Könyvajánló sorozatunk hamarosan folytatódik és természetesen most is hirdetünk játékot! Keressetek minket Instagramon és vegyetek részt ti is, hátha megnyeritek a kisorsolásra kerülő három példány egyikét!

A "Padlástéri mesék" nyereményjáték játékszabályzata és alapelvei

A nyereményjáték meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

  • A jelentkezés beküldési határideje: 2023. február 18. 12:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

  • Az eredményhirdetés időpontja: 2023. február 19.  A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése kommentben és privát üzenetben történik. 

  • A nyereményeket csak belföldi címre tudjuk postázni.

  • A játékban nem vehetnek részt a Móra Kiadó és a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

  • A sorsolás véletlenszám-generátorral történik, utólagos reklamációnak nincs helye. A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

  • A játékot az Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.

  • A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1118048482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása