Színes Ötletek

a kézügyes blog

Jubileumok és különleges koncertek a 32. Művészetek Völgye fesztiválon
Itt vannak az első bejelentett fellépők

7nap_fekete_tibor_kristof-25_1.jpg

2023. július 21. és 30. között a 32. Művészetek Völgye fesztiválon több jubileumot is ünnepelhetünk, de izgalmas, csak a fesztivál kedvéért született koncertekre is számíthatunk. A fesztivál egy kedves karácsonyi videóban jelentette be jövő évi első fellépőit, amelyben fontos szerepet kap a Völgy totemállata, egy csiga is. Friss hírek és a ajánló a folytatásban! 

Idén sokak kedvence, a Quimby visszatér Kapolcsra: a 32 éves zenekar jövőre csak pár fellépést vállal, ezek közt szerepel a Művészetek Völgye is, ahova korábban szinte hazajárt a zenekar. Most három év kihagyás után ismét a Panoráma Színpadon köszönthetjük őket. Zorán a fesztivál egyik legkülönlegesebb helyszínén, a Cirque du Tókertben ad majd koncertet.

A Csík zenekar, Presser Gábor és Karácsony János a Völgy nagyszínpadára elhozza A Dal a miénk 2.0 : Új dalokkal újratöltve című műsorát, amely az eltelt két év közös muzsikálásának köszönhetően született, az előző LGT dalválogatás folytatása, új kompozíciókkal bemutatva, hogy a tradicionális és modern fúziója milyen új világot teremt.

Az első fellépők sorában szerepel még a 10. születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company is, a Bëlga igazi karneváli hangulatot teremt majd és nem maradunk Carson Coma koncert nélkül sem, akik tavaly a fesztivál első teltházas napján adtak fergeteges hangulatú bulit. A Punnany Massif 20. születésnapjára egy izgalmas, csak a fesztiválon látható Völgy Special koncerttel készül.

A Művészetek Völgyében minden évben színvonalas színházi előadások is láthatók. Jövőre már biztosan megnézhetjük a fesztivál színházában a Játékszín Dolgok, amikért érdemes élni című darabját, valamint Vecsei H. Miklós és Beck Zoltán közös irodalmi estjét, a Kártyajátékot.

A fesztivál totemállata a csiga, ezért az idei fellépőket egy animált videóban, az ő segítségével jelentették be, egyúttal már a karácsonyra hangolva a fesztiválozókat. Akinek pedig a Völgy a legjobb karácsonyi ajándék, az most kedvezményesen szerezheti be a bérletét, amelyhez völgyes ajándéktárgyakat is beszerezhet a fa alá, többek közt téli sapkát és karácsonyi díszt is.

A Művészetek Völgyéről további információk a fesztivál weboldalán és Facebookján! Az idei rendezvényen mi is ott voltunk, ha elolvasnád a beszámolót, erre a linkre kattints!

Fotó: Fekete Tibor Kristóf

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4017986640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása