Színes Ötletek

a kézügyes blog

A kézi rajz szerelmeseinek - Kipróbáltuk a Koi Brush Pen készletet

0_102.jpg

Azoknak, akik a saját kezű rajzolást részesítik előnyben a digitálissal szemben, mindig fontos, hogy a megfelelő eszköztár álljon rendelkezésre az alkotómunkához. Nemsokára kitérünk majd a fekete-fehér technikák eszközeire is, de ma egy igazán sokoldalú és sokszínű ecsetfilc készletet próbálunk ki, ami nem más, mint a japán Sakura Koi Brush Pen. A filcek éppúgy bevethetők rajzok, illusztrációk, vázlatok és látványtervek készítéséhez, mint kalligrafikus íráshoz, színezéshez, mandalafestéshez, vagy éppen naplók dekorálásához. Vázlatfüzetet elő, lássuk, mi mindenre lehet képes egy filctoll!

4_174.jpg

Az Inktober kapcsán most nálunk is fókuszba került a napi rajzolás, ezért az ecsetfilcek tesztjéhez egy új sketchbookot nyitottunk, ami ha nem is ebben a hónapban, de hamarosan biztosan megtelik majd rajzokkal. Aki rendszeresen vesz rajzeszközt a kezébe, személyesen is tapasztalhatja, hogy az alkotás, bármilyen szinten is űzi az ember, kikapcsol, oldja a stresszt, segíti rendezni gondolatainkat, megfogalmazni elképzeléseinket.

Nézzétek meg kedvcsináló videónkat a tesztről, mielőtt részletesen kitérünk arra, milyen élményekkel gazdagodtunk a Koi Brush Pen készlet használata során! 

Rugalmas hegy

A filctollak rugalmas és tartós nejlon ecsetvéggel rendelkeznek. Ez egyszerűvé teszi írás vagy rajzolás közben a vonalvastagság meghatározását, ami csak attól függ, milyen erővel nyomjuk az eszközt a papírra. A tollak az egészen vékony vonalakat igénylő, részletgazdag rajzokhoz éppúgy bevethetők, mint a színezéshez, vagy a nagyobb felületetek kitöltéséhez. 

Színkeverés

A készlet élénk, egymással könnyen elmosható, akár több rétegben is felvihető színeket tartalmaz. Az árnyalatok nemcsak könnyen keverhetők egymással közvetlenül a papíron, de vízzel is elmoshatók, így akvarellhatás is elérhető velük. Ugyan mi most kihagytuk ezt a módszert, de ha kísérletezőbb megközelítéssel dolgozunk, bátran bevethetünk hagyományos ecsetet is, ha festőibb összhatást álmodtunk meg képünknek.

6_141.jpg

Vízbázisú tinta

A filcek vizes alapú, szagtalan tintát tartalmaznak, amik még egy hagyományos füzetbe rajzolva sem ütnek át a papíron. Mindkét tulajdonsága nagyon szerethetővé teszi ezt a márkát.

2_196.jpg

A készletben és külön-külön is kapható tollak pontosan azt adják, amit az ilyen eszközöktől várhatunk: könnyű kezelhetőséget, szép színárnyalatokat, széles lehetőségeket a kreatív felhasználás terén. Mivel az ősszel egyébként is elkezdődik a bekuckózás időszaka, biztosak vagyunk abban, hogy nálunk is gyakran használatban lesznek a következő napokban. 

Ha ti is szeretnétek kipróbálni, tartsatok velünk itt, illetve Facebookon és Instagramon, mert hamarosan játékkal is jelentkezünk! Egy hat darabos Sakura Koi portrait ecsetfilc készletet és egy 13x21 cm-es mentaszínű, 80 lapos vázlatfüzetet sorsolunk ki, amik akkor is jól jönnek, ha már most sincs olyan lapsarok, amit nem rajzoltatok tele, de akkor is, ha ezzel vennétek lendületet az első alkotásokhoz.

nyeremenyjatek_koi.jpg

A "Sakura Koi  brush pen" nyereményjáték játékszabályzata és alapelvei

A nyereményjáték meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

  • A jelentkezés beküldési határideje: 2022. november 13. 24:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

  • Az eredményhirdetés időpontja: 2022. november 14. A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése kommentben és privát üzenetben történik. 
  • A nyereményeket csak belföldi címre tudjuk postázni.

  • A játékban nem vehetnek részt az Art-Export 2020 Kft. és a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

  • A sorsolás véletlenszám-generátorral történik, utólagos reklamációnak nincs helye. A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

  • A játékot az Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik az Instagramhoz.

  • A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7117942132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása