Színes Ötletek

a kézügyes blog

Júliusi keresztszemes - Megérkezett a közös hímzés legújabb mintája

007_2.jpg

A majolika csempék ihlette minták sorában megérkezett a hetedik! Az örömhímzők közösségét a Facebookon Vintage Tiles SAL 2022 csoportban találjátok, ahol nemcsak az ingyenesen letölthető öltésterveket érhetitek el minden hónapban, hanem rengeteg hasznos tippet és trükköt kaphattok a már rutinosabb tagoktól. A kezdeményezés tavalyi sorozatának madarak és madárházikók voltak a főszereplői, idén pedig a majolika csempék világába kalauzolnak titeket a minták tervezői. Ha szeretnétek csatlakozni, még most sem késő, a folytatásban minden szükséges információt megtaláltok!

Mivel a közös hímzésben nincs sem időkorlát, sem más kötöttség, bármikor csatlakozhattok akár rutinos kézimunkázóként, akár teljesen kezdőként is. A tagok egymástól is nagyon sokan tanulhatnak, az elkészült munkák bemutatása pedig nagyszerű inspirációt jelenthet minden résztvevőnek. A tervezők minden hónap 10-én adják közre a legújabb mintát, a minden részletre kiterjedő instrukciókkal együtt, de a korábbiakat is megtaláljátok a My Magical World weboldalánA kezdeményezésről további részleteket tudhattok meg az "Idén is elindult a közösségi örömhímzés" című bejegyzésünkből, ahol az alkotók koncepciójáról is szó esik. 

A majolika csempék világát idéző sorozat legfrissebb mintáját a képre kattintva tudjátok letölteni!

007.jpg

Ha szívesen hímeznétek másokkal együtt, vagy kíváncsiak vagytok a többiek alkotásaira, titeket is szeretettel vár ez a remek kis közösség! Csatlakozzatok, mert együtt hímezni még jobb! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5917879385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása