Színes Ötletek

a kézügyes blog

Idén is elindult a közösségi örömhímzés - Vintage Tiles SAL 2022

cimlap_2.jpg

A tavalyi évben minden hónapban hírt adtunk a madárházikós öröknaptár legfrissebb mintáiról, amit egy közösségi örömhímzés keretein belül készíthettek el a keresztszemes öltés kedvelői, vagy akár azok a kezdők is, akik eddig csak érdeklődtek a kézimunkázás iránt. A tagok egy Facebook - csoportban segítették egymást tapasztalataikkal, és megoszthatták sikerélményeiket is. Ezután sem lesz ez másként, csak a minta változik, ugyanis az ötletgazdák - My Magical World - Foltos Boltos és Vintage Tulip Design - új öltéstervekkel készültek, melynek első mintáját néhány napja tették közzé. A folytatásban megtudhatjátok, mi ihlette az idei terveket!

2022-ben a majolika csempék színeit és motívumait csempészhetitek otthonotokba az elkészített kézimunkák által, melyek egyben és önállóan is felhasználhatók bármilyen dekorációban, sőt ajándékként is megállják a helyüket. A tervezőpáros tavaly indította el először az egész éves "örömhímzést", aminek alapja a minden részletet tartalmazó, ingyenesen letölthető minták hónapról hónapra megjelenő sora. A közösséget összefogó csoport, amit a Facebookon Vintage Tiles SAL 2022 néven találtok meg, a korábbiakhoz hasonlóan működik. A minták minden hónap 10-én jelennek meg, ezeket INNEN tölthetitek le, a csoportban pedig kérdezhettek a rutinosabb tagoktól, figyelemmel kísérhetitek, hogyan haladnak a többiek. Az elkészült munkák bemutatása pedig nagyszerű inspirációt jelenthet mindenkinek, aki már beszállt a készítők sorába, és persze azoknak is, akik még csak fontolgatják azt. Sem határidő, sem megkötések nincsenek, hiszen örömhímzésről van szó - bátran csatlakozzatok akkor is, ha most még bizonytalannak érzitek az előrehaladást!

2_152.jpg

A minták egyik tervezője, Móricz Tünde mesélt nekünk az idei tervekről és az új csoport első napjairól: 

Várunk titeket szeretettel az újabb közös hímzésünk csapatába, ahol a tagok már gyülekeznek, de az előzőhöz képest még kevesen vagyunk. A tavalyi pozitív tapasztalatokra  alapozva Timivel (Vintage Tulip Design) újra közösen szerettünk volna egy egységet alkotó mintát megálmodni, de nagyon különböző stílusban tervezünk, kellett találnunk egy olyan közös halmazt, amiben mindketten érvényesíteni tudunk sajátunkat. A majolika technikával készült kerámiák, különösen a csempék nagy kedvenceink, így viszonylag hamar megszületett az alapötlet, majd maga a minta is.

1_154.jpg

Ha szívesen hímeznél másokkal együtt - ha csak virtuálisan is, vagy kíváncsi vagy a többiek alkotásaira, téged is szeretettel vár Facebook csoportjába ez a remek kis közösség! Csatlakozz, mert együtt hímezni még jobb!

Kedvcsinálóként megmutatjuk, milyen lett az előző évi közös hímzés végeredménye! Ha van kedvetek, akár idén is elkészíthetitek, a tervek a képre kattintva érhetők el!

birdhouse_sal_2021.jpg(Fotók: Aradiné Szabó Tünde, My Magical World - Foltos Boltos)

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6416812060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása