Színes Ötletek

a kézügyes blog

Vasárnap újra gyerekzsivajtól lesz hangos a Budapest Park
Színes programok

pottom_202201_szo_keret_01_blog_cimlapkep_0.jpg

Az apák napja most igazán különleges, hiszen az első idei Pöttömkert is ezen a jeles napon lesz. Vasárnap 10 és 15 óra között vár titeket a mesebirodalommá változó koncerttér, ahol az alkotásé, a mondókázásé, a bábszínházé, a játéké, de leginkább a gyerekeké lesz a főszerep. A hangszerkiállítástól az arcfestésig, az interaktív mesekoncerttől a Tipegő játszótérig számtalan izgalmas programon vehetnek részt kicsik és nagyok a Budapest Parkban. A folytatásban többet is megtudhattok a színes kavalkádról!

280379706_457655522827980_7538413596402597000_n.png

A Domb területén 10:15-től egy apák napi Kerekítő mondókás mókán vehettek részt, utána 11 órától a Dzsungel színpadán az Eszter-lánc zenekar gyerekkoncertjét hallgathatjátok meg. Lesz  még többek közt Piatnik társasjáték tér, megnézhetitek az Aranyszamár Bábszínház Vackor történetét elmesélő előadását, magatok is zenélhettek a Hangolóra interaktív hangszerkiállításon, furfangos csudavilágba barangolhattok a Játékos tudománnyal, vagy ámuldozhattok Hajnal Máté bűvész produkcióján. A legkisebbeket a Tipegő játszótér és Kerekítő foglalkozás várja.

A végtelen mókázás mellett a fenntarthatóbb környezetért is tehettek valamit, ha a vasárnapi Pöttömkertre elviszitek a már nem használt, nem működő mobiltelefonjaitokat, és leadjátok a Jane Goodall Intézet asztalánál. A mobiltelefonok előállításához szükséges koltán ércet Afrikában, veszélyeztetett fajok, például gorillák és csimpánzok élőhelyén bányásszák, súlyosan terhelve ezzel környezetüket. A mobilokat újrahasznosítás céljából gyűjtik össze, hogy ezt a folyamatot megfékezzék. A programról többet is megtudhattok a Jane Goodall Intézet weboldalán. 

mobildobas.jpg

A színpadi produkciók és interaktív játékok mellett mellett számos más, egész napos program is színesíti majd a palettát, mint óriásbubi fújás, csillámtetoválás, trambulin, ugrálóvár, rendőrautó, vagy a különféle kézműves foglalkozások. Ezekről részletesen tájékozódhattok az rendezvény Facebook-oldalán, Facebook-eseményénél, és weboldalán. A belépés 0-2 éves korig, valamint IX. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenes. 

281835352_469689971624535_5703410203507398355_n_1.jpg

További, nagyobbaknak szóló programok a Budapest Park weboldalán! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8317858009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása