Színes Ötletek

a kézügyes blog

Május utolsó hétvégéjén újra Piacok Napja az Erzsébet téren

piacok_napja.jpg
Jövő szombaton és vasárnap ismét Piacok Napja, két napon át a Belváros szívében, idén a Belvárosi Fesztivállal közösen! Budapest legnagyobb piaci eseményén az Erzsébet tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik, ahol a város legnépszerűbb közösségi piacai egyszerre, együtt, egy helyen kínálják portékáikat hatalmas választékban! A látogatókra a szokásos, magyar termelők és kisvállalkozók által készített kézműves és designtermékek várnak, emellett a szervezők jótékonysági adománygyűjtést is kezdeményeznek az Ukrajnából menekültek számára. Részletes ajánló a folytatásban! 

Tehát jegyezzétek fel a naptárba, május 28-29, Budapest, Erzsébet tér, Piacok napja! Design, vintage, antik, retró, egyedi, DIY és vintage termékek, gardróbfrissítők ruhatára, hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, kézműves gasztro-készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, magyar termelők finomságai, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok, zero waste és környezetbarát alternatívák. Mindenből a legjobb, egy helyen!

A Piacok Napján a szervezők szeretnék előterébe helyezni az emberi kapcsolatok megerősítését, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő hazai gyártású, minőségi, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát. A rendezvény kiemelt célja a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése, integrációja a sikeres piacok hasonló termékei közé, hiszen ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de sokszor mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltók lennének. (A téma iránt érdeklődőknek jó szívvel ajánljuk korábbi interjúnkat!

Aki adományokkal támogatná az Ukrajnából érkező menekülteket, leadhatja azokat a helyszínen kihelyezett adományládákba. Amit szívesen fogadnak a szervezők:

  • konzervek
  • tartós élelmiszerek
  • takarók, hálózsákok
  • babaápolási holmik
  • dobozos üdítő
  • nedves törlőkendő
  • tisztálkodási, higiénés termékek

Természetesen anyagi felajánlás is lehetséges az alábbi számlaszámon: CIB Bank: 10700206-43547104-51200002

A vásár gyerek-, család- és kutyabarát rendezvény, a belépés ingyenes! A szervezők az időpont és a helyszínváltozás jogát fenntartják.

Szervezők: Hello Piac & Nem Adom Fel Alapítvány

További információk: piacoknapja@gmail.com

Helyszín: Budapest, Erzsébet tér

Időpont: május 28-29. (szombat-vasárnap) 11-19 óráig

További részletek a Nem Adom Alapítvány, a Piacok Napja és a Hello Piac felületein, valamint a kapcsolódó Facebook-eseményen

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8817828135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása