Színes Ötletek

a kézügyes blog

Budapest Tuning - Töltsd meg a várost az ötleteddel!

toltsd_meg_a_varost_az_otleteddel.png

Budapest a budapestieké. Ha ki tudod mondani ezt a mondatot, az egy dolog. De ha el is hiszed ezt, akkor most tehetsz is azért, hogy ez a város még jobb hely legyen. Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapest Brand nZrt. különleges városélményt nyújtó kulturális programok, művészeti produkciók és kísérleti városi projektek megvalósítására indít idén ötletpályázatot, amivel együtt turbózhatjátok fel Budapestet! Ha valamihez, ehhez aztán kellenek a színes ötletek, ezért a nagyszerű kezdeményezéről mi is hírt adunk! Ha szerettél tavaly nyáron a Rakparton a napágyakon ücsörögni, vagy rajongsz a foghíjtelkek közösségi kertjeiért, esetleg  a pop-up koncertekért? Még jobb ötleteid vannak? Olvass tovább, jövünk a részletekkel!

A pályázat célja izgalmas szabadtéri aktivitások és alkotások, új zöldfelületek és közösségi funkciók létrejöttének ösztönzése, és új találkozási pontok létrehozása városszerte, ahol összejöhetnek szomszédok, barátok, és nem hétköznapi módon használhatják a város tereit.

budapest_tuning_3.jpg

Engedd szabadjára a fantáziád, és pályázz az ötleteddel 2022. május 20-ig a Budapest Tuning pályázati felületen Nemcsak a megvalósításhoz szükséges összeget nyerheted meg, de a szervezők segítenek eligazodni a hivatali procedúrák és papírhegyek útvesztőiben is. Indulhatsz egyedül vagy csapatban, de várják lakóközösségek, civil szervezetek, egyesületek, városi kollektívák, fesztiválszervezők pályázatait is.

Ha pár napos programot tervezel szabadtéren, a megpályázható maximális összeg projektenként bruttó 3.000.000 Ft, ugyanakkor igazán nagyban is gondolkozhatsz - és pályázhatsz a bruttó 10.000.000 Ft-os keretre!

Mi mindent tud a Budapest Tuning?

Hogyan lesz egy ötletből projekt? Hogyan tervezz a költségekkel, mi fán terem az elszámolása? Mi az engedélyeztetés folyamata? Mihez kell meghatalmazás? Hogy néz ki a közterület foglalás? Tudjuk, elsőre talán nagy falatnak tűnik egy városi projekt végigvitele, de ne aggódj, elindult a honlapunk, ahol nem csak az elmúlt évek hasonló izgalmas példái kezdeményezései között böngészhetsz, inspirálódhatsz, de ahol lépésről lépésre végigvezetünk a legkacifántosabb tervezési és engedélyeztetési folyamatokon is. Hatalmas digitális tudástár, nyomtatványok mintái, profik tippjei és rengeteg segítség vár rád a www.budapesttuning.hu oldalon. 

Inspirációképpen nézzétek meg a Budapest Tuning videóját, amiben néhány ötletet már meg is valósítottak Eke Angéla közreműködésével. Kihelyezett meeting a Bacsó Béla utcában, techno buli a telefonfülkében, függőágyas csillezés, squash ipari környezetben, zöldlámpa-koncert vagy mozizás a Gellérthegyen - ti melyiket próbálnátok ki? 

További információkért keressétek fel a Budapest Tuning weboldalát vagy Instagramját!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6717821647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása