Színes Ötletek

a kézügyes blog

Vintage Tiles SAL 2022 - Márciusi minta

marc2.jpg

Akárcsak tavaly, most is csatlakozhattok az örömhímzők közösségéhez! Ez a kedves kezdeményezés a Facebookon Vintage Tiles SAL 2022 néven található, ahol nemcsak az ingyenesen letölthető öltésterveket érhetitek el, hanem rengeteg hasznos tippet és trükköt kaphattok a már rutinosabb tagoktól. Az előző sorozatot madarak és madárházikók ihlették, idén pedig a majolika csempék világába kalauzolnak titeket a minták tervezői. Ha kíváncsiak vagytok a márciusi mintára, olvassatok tovább!

Ha szívesen hímeznétek másokkal együtt, vagy kíváncsiak vagytok a többiek alkotásaira, titeket is szeretettel vár ez a remek kis közösség! Csatlakozzatok, mert együtt hímezni még jobb! A kezdeményezésről további részleteket tudhattok meg az "Idén is elindult a közösségi örömhímzés" című bejegyzésünkből, ahol az alkotók koncepciójáról is szó esik. A legfrissebb mintát a képre kattintva tölthetitek le a My Magical World weboldaláról.

marc1.jpg

A részvétel teljesen kötetlen, nincs határidő, mindenki olyan ritmusban és olyan alapanyagokból dolgozik, ahogy szeretne. Akinek úgy van kedve. akár a színeket is bátran megváltoztathatja saját ízlése, vagy a készleten lévő fonalai szerint.

marc3.jpgFotók: Csomor-Mészáros Judit, Jacqueline Jones, My Magical World

A csoportban meg is oszthatjátok alkotásaitokat a többiekkel. Ha van kedvetek, mutassátok meg nekünk is, hogy mire jutottatok akár kezdőként, akár haladóként vágtatok bele, szívesen látjuk a Facebook poszt alatti hozzászólásban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4617777462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

farkashazi_reka_tintanyul_pic_300x250.jpg

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Támogatás

donably_szinesotletek_300x250.png

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása