Színes Ötletek

a kézügyes blog

Az első szótól a magabiztos olvasásig
Színes programok

271505262_5259865914026816_4905678128501135631_n.jpg
A Móra Kiadó Családi Iránytű Klubjának következő eseményén számos hasznos információt kaphattok arról, hogyan segíthetitek hozzá gyermekeiteket a magabiztos olvasás sikerélményéhez. Minden szülő tudja, akinek kisiskolás korú gyermeke van, hogy ezen a téren, a tanulási folyamat során mindig felmerül néhány kérdés és némi bizonytalanság. Nehéz út vezet az első mondatoktól egy kisregény elolvasásáig, és mindig nehéz a döntés, mi alapján válasszuk ki az épp megfelelő könyvet. Milyen formában bátorítsuk, mivel jutalmazzuk a kicsiket, hogy lelkesedésük ne illanjon el rögtön az első akadályoknál? Ha számotokra sem egyértelmű, miben más egy olyan könyv, ami kimondottan olyan gyerekeknek készült, akik már a 21. század környezetében kezdenek ismerkedni az olvasással, vagy hogy miért érdemes motiválnunk gyermekeinket az olvasásra akkor is, ha egy videóból sokkal gyorsabban megszerezhető az adott ismeretanyag, mindenképp érdemes részt vennetek ezen az élő, online beszélgetésen 2022. január 24-én, 18 órától, ahol többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattok olyan nagyszerű szakemberektől, mint Nógrádi Gábor író, Koósné Sinkó Judit mesterpedagógus, és Bolla Eszter, a Móra Kiadó irodalmi szerkesztője. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1116817406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktuális

inktober_2024_300_x_250_keppont_20241002_135455_0000.png

Programajánló

okt-6-ig_sk_m_b_p_300x250.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása