Színes Ötletek

a kézügyes blog

Minőség, dizájn és harmónia a babaszobában – Születésnap a babyberry-vel!

xborito.jpg

Katona Eszter neve több olvasónk számára is ismerős lehet programajánlóinkból, hiszen amellett, hogy ő a babyberry márka megálmodója, a Pici Piac baba-mama vásárok házigazdája is, melynek rendezvényeiről rendszeresen hírt adunk. Most előbbi minőségében mutatjuk be nektek részletesebben, mivel a kisgyermekeknek készülő babyberry a napokban ünnepli 7. születésnapját. A jeles alkalmat az egyedi dizájnertermékeket forgalmazó cég nagyszerű akciókkal, játékkal, és garantált kedvezményekkel ünnepli egészen a hónap végéig. A folytatásban amellett, hogy megtudhatjátok, hogyan épült fel a harmonikus gyerekszoba megteremtésének igényétől kezdve ez a hazai tervezők kézműves termékei mellett néhány világmárka kollekciójának is otthont adó varázsbirodalom, erről is olvashattok. 

x_ent.jpg

Eszter története hasonlóan kezdődött, mint sok más szülőé, akinek a gyermekvállalással egészen máshová került a fókusz, és újratervezte az életét a munkát illetően is, így akár a megvalósított álmokat bemutató sorozatunkba is beférne vele, főleg, hogy a baba-mama termékek népszerűsítésével nemcsak a saját márkája ismertségét segítette elő, de sok más anyukát is inspirált önálló vállalkozás alapítására. Útja közgazdászként a versenyszférából indult, varrótudás és különösebb alkotói ambíciók nélkül, majd a babaszobájuk tervezésén keresztül vezetett a saját készítésű dekorációk világába, aminek mentén felépítette vállalkozását. Enteriőr-vízióiban felbukkanó ötleteinek különféle szakemberek és iparművészek segítenek testet ölteni, kiszolgálva azon kismamák és anyukák igényeit, akik hozzá hasonlóan egymással harmonizáló, egyedi, minőségi, egyszerre letisztult és vidám berendezési tárgyakat és kiegészítőket keresnek.

"A babyberry márka megalkotásakor végig arra törekedtem, hogy valós igényekre javasoljunk minőségi megoldást. Minden egyes termék mögött rengeteg gondolkodás, tervezés, tesztelés áll, és végig azt tartottam szem előtt, hogy a minőségi alapanyagokat úgy ötvözzük kreatív ötletekkel, hogy a végén harmonikus, szerethető megoldások születhessenek.”

x_portre_1.jpg

A 2015-ben indult babyberry saját kollekcióiban főként babaágyneműket, dekorációs elemeket, nagyobb gyerekeknek való takarókat és párnákat találtok, de sok olyan termék is helyet kapott benne, ami akkor jön jól, ha útra keltek a babával. Az online webáruház mellett a babyberry showroomban személyesen is megismerhetitek a termékeket, illetve természetesen a Pici Piacokon is találkozhattok velük, ami megoldást nyújt mindazoknak, akik szeretik szemrevételezni, kézbe venni a termékeket vásárlás előtt, illetve azoknak, akik ki is próbálnák. Bújócskáztatok már indiánsátorban bármelyik áruházban?  

x_sator.jpeg

A babyberry koncepciójába a gondosan kiválasztott többi márka is illeszkedik, mind stílusos és jó minőségű, egymáshoz szépen illeszthető termék, amikkel harmonikus gyerekszobákat alakíthattok ki, ahol az esztétika és az átláthatóság uralkodik a túlzsúfoltság helyett. A termékpaletta játékokat, bútorokat, a szoptatáshoz és pelenkázáshoz szükséges kellékeket, és számos más babaszoba és babakelengye kiegészítőt tartalmazó összeállításáról Eszter így beszélt:

„Fontos számomra, hogy segítsem a hozzám hasonló kisvállalkozásokat, ezért igyekszem minél több hazai készítő termékét tartani, de megtalálható néhány, itthon máshol nem elérhető külföldi - főleg skandináv és francia - gyártó kínálata is.

Ebben a videóban láthattok egy kis ízelítőt a sajátos babyberry hangulatból.

A hosszabbra nyúlt bevezető után most szeretnénk megismertetni veletek három általunk kiválasztott termékcsaládot – de nem véletlenül! Közös jellemzőjük a fentebb már írtakon kívül, hogy valamilyen szálon mind kapcsolódnak az általunk képviselt DIY szemlélethez, és hogy főszerepük lesz a nemsokára induló nyereményjátékunkban, amivel a babyberry nálunk, a Színes Ötleteken is ünnepel!

Falmatricák – az egyedi hangulatú gyerekszobákhoz

x_matrica.jpg

A falmatrica egy nagyon egyszerű, saját kezűleg kivitelezhető megoldás, ha szeretnétek festés nélkül egyedivé varázsolni a gyerekszobát. A nagyobb gyerekeket akár be is vonhatjátok a kivitelezésbe! Bútorcsere vagy dizájnváltás idején ezzel a módszerrel könnyen összehangolhatjátok a régit az újjal, de akkor is jól jöhet, ha egy egységes színű szobát különböző nemű, korú, vagy ízlésű gyerekek osztanak meg – mindenkinek lehet egy személyre szabott kuckója. Számtalan minta közül választhattok a sok apró darabból álló, vagy az egészen nagy méretű, életképeket ábrázoló kollekciókból, melyekkel nemcsak a falat, de az ajtót vagy a bútorokat is díszíthetitek, akár többször is, hiszen a strapabíró matricák a hordozófelülettől függően visszaszedhetők.

A felrakáshoz ITT találtok segítséget

Kézzel készült makramé és más falidíszek

x_szivarvany.jpeg

A makramé technika újra virágkorát éli, mi is tapasztaljuk, hogy az egyik legkedveltebb témává vált a Színes Ötleteken. Terveink szerint a jövőben is sok izgalmas elkészítési tippet mutatunk majd nektek, de azt is tudjuk, nincs mindenkinek szabad kapacitása, hogy saját kezűleg készítsen minden dekorációt otthonra vagy ajándékba. A babyberry makramé fali díszei hazai készítők egyedi munkái, és egytől egyig természetes anyagokból, 100% újrahasznosított pamutfonalból, illetve fából készülnek, amikkel bohém hangulatot csempészhettek a gyerekszobába vagy a lakótér más helyiségébe. A színválaszték remekül harmonizál a többi termékcsaláddal, így a falmatricától kezdve a babatakaróig sok mindennel összehangolható.

Vidám vagy pihe-puha díszpárnák

x_parna.jpg(Illusztrációk forrása: babyberry)

A gyerekszoba dekorációjának fontos eleme a párna, mivel nemcsak dísztárgyról van szó, hanem játszótársról, pihenő- vagy tormaeszközről, és sokszor legjobb barátról is. A babyberry díszpárnái, ahogy a debaba KRAFT állatos marok- és nagypárnái sokféle színben és mintával kaphatóak, így biztosan találtok a helyiség többi berendezési tárgyához illőt, és persze jól kombinálhatóak egymással vagy a kollekció többi tagjával is. Mindkét termékcsalád hazai gyártású, könnyen tisztítható, több közülük 100% pamutból, antiallergén poliészter töltettel készül, de találtok olyat is, aminek az egyik oldala 100% Oeko-Tex® minősítésű pamut, a másik pedig különlegesen puha játékszőrme.

Inspiráljon titeket is a babyberry világa arra, hogy ha van egy álmotok, érdemes bátran elindulni a megvalósítás felé! A saját út nem egyenlő a kockázattal és a bizonytalansággal – egy eredeti ötlet kis szerencsével és kitartással a munkát is hobbivá változtathatja. 

A cikkhez kapcsolódó nyereményjátékot keressétek a Színes Ötletek Facebookján, de érdemes követnetek a babyberry Facebookját és Instagramját is, ahol az aktuális akciókon felül a többi szülinapi játékról is értesülhettek!

A "babyberry születésnap" nyereményjáték játékszabályzata és alapelvei

A nyereményjáték meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

- A jelentkezés beküldési határideje: 2022. január 21. 24:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

- Az eredményhirdetés időpontja: 2022. január 22. A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése kommentben és privát üzenetben történik. 

- A nyereményeket csak belföldi címre tudjuk postázni.

- A játékban nem vehetnek részt a My babyberry Kft. és a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

- A sorsolás véletlenszám-generátorral történik, utólagos reklamációnak nincs helye. A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

- A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebookhoz.

- A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3216811760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása