Színes Ötletek

a kézügyes blog

Egyszerűen elkészíthető papírdíszek a karácsonyi dekorációhoz

0_65.jpg

Legutóbb a Móra Kiadó karácsonyi díszek foglalkoztató füzetei közül az angyalkáknak címzettet mutattuk be, most pedig fellapoztuk a manóknak szólót is! Ahogy ezt már megszokhattuk, ebben is megannyi kedves figurát találtunk, amikből az ügyes kis kezek egyszerűen, különleges eszköztár nélkül varázsolhatnak karácsonyfadíszeket, és más dekorációs elemeket. Amikor a család apraja-nagyja ünnepi hangulatban szorgoskodik, jól jöhet olyan időtöltés, amit a kisebbek örömmel végeznek egyedül is, de ha együtt állítjátok össze a díszeket, az még jobb móka! Készítettünk egy kis videós ízelítőt hozzá, amit a folytatásban meg is nézhettek.

img_0660.JPG

A Karácsonyi díszek - manóknak a sorozat többi részéhez hasonlóan kipattintható figurákat tartalmaz, amiket a könnyen követhető utasítások szerint hajtogatva, ragasztva vagy éppen színezve aranyos papírdíszeket készíthettek. A foglalkoztató több mint száz karácsonyi matricát is tartalmaz, amikkel dekorálhattok képeslapot, ajándékkísérőt, de felhasználhatjátok a csomagolások díszítése során is. A szépen illusztrált lapok egyik oldala színesre nyomtatott, a másik körvonalas, ezáltal színezőként is használható.

img_0701.JPG
Videós útmutatónkban az adventi időszak néhány kedves figurája elevenedik meg.  

Hasonló videót találtok egy korábbi bejegyzésünkben, amiben a Móra Kiadó Készítsük együtt! - Karácsonyi papírdíszek című kiadványából szemezgettünk. 

Ha tetszett a bejegyzés, nézzétek meg az előző részt is, amit ITT találtok meg! Ti angyalkák vagytok vagy manók?

Ahogy már megszokhattátok, a bemutatott kiadványokat meg is nyerhetitek! A játékot a Facebook oldalunkon találjátok, siessetek, mert csak pár napig tart, hogy a nyertes még karácsony előtt elkészülhessen a díszekkel!

1000_200.png

A "Karácsonyi díszek" nyereményjáték játékszabályzata és alapelvei

A nyereményjáték meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

- A jelentkezés beküldési határideje: 2021. december 15. 24:00. A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

- Az eredményhirdetés időpontja: 2021. december 16.. A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése kommentben és privát üzenetben történik. 

- A nyereményeket csak belföldi címre tudjuk postázni.

- A játékban nem vehetnek részt a Móra Kiadó és a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

- A sorsolás véletlenszám-generátorral történik, utólagos reklamációnak nincs helye. A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

- A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebookhoz.

- A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3016781256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ajánló

lginsta_1200_1.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása