Színes Ötletek

a kézügyes blog

Karácsonyi kúpfigurák - Karácsonyváró ötletek kis kézügyeskedőknek, 4. fejezet
A Móra Kiadó ünnepi kézműveskönyvéből szemezgetünk

1_88.jpg

Egyre közeleg a karácsony, mi pedig igyekszünk a lehető legtöbb ötletet mutatni nektek, hogy saját kezűleg készített apróságokkal tegyétek egyedivé a fát, a lakást, vagy az ajándékokat. Nemrég már kipróbáltunk egyet a Móra Kiadó gondozásában megjelent Készítsük együtt! Karácsonyi papírdíszek című ünnepi kézműveskönyv sablonjai közül - akkor szív alakú papírdíszeket készítettünk -, ezúttal pedig ünnepi kúpfigurákat vágtunk és ragasztottunk, amivel akár az asztalt, akár a fenyőfát is díszíthetitek!

Az egész családnak szóló kreatív kiadványban 24 nagyszerű ötletet találtok, kivágható sablonokkal, és a hozzájuk  tartozó, könnyen követhető útmutatókkal, hasznos tanácsokkal! Alkossatok közösen 3D-s díszeket, ajándékkártyákat, mókás ujjbábokat, papírfüzéreket, ajándékos dobozt, táncoló babát, különleges mézeskalács házikót és még sok más ünnepi dekorációt. Az elkészítéshez - a könyvben található ötletek többségéhez - most sem kell más, csak olló és ragasztó.

1_2_2.jpg

Az elkészítés menetét a videóban láthatjátok lépésről lépésre.

Csupán annyi a teendőd, hogy a szaggatott vonalak mentén vágd ki a mintákat! Hajlítsd mindegyiket kúp alakúra a mintás oldalukkal kifelé, majd ragaszd össze mindegyiknél a papír két végét. Állítsd a figurákat az asztalra vagy fűzz beléjük madzagot, és díszítsd fel velük a karácsonyfát. Mi az utóbbit választottuk. És ti?

Tipp: A befűzött madzag hosszát beállíthatod egy kis darab cellux-szal, amit a kúp belsejéhez ragasztasz.

A könyvet akár meg is nyerhetitek, keressétek a Facebookon kapcsolódó nyereményjátékunkat, a szerencsés nyertesnek pedig még karácsony előtt a kezében lehet néhány hasznos eszköz kíséretében.

2_82.jpg

Hamarosan újabb ünnepváró ötlettel jelentkezünk, kövesd a Színes Ötletek Facebookját, vagy csatlakozz a Színes Ötletek blog alkotói csoportjához, nehogy lemaradj róla! Kreatív ötletekben gazdag adventi készülődést kívánunk!

A karácsonyváró ötletek megvalósításához az eszközöket és az anyagokat a Nebulo biztosította.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7916322618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása