Színes Ötletek

a kézügyes blog

Levéleső a Nyárfásligetben - Készítsd el az erdő lakóit falevelekből!
Kézügyes ötletek Firkafalváról

cover_4.jpg
Az őszi-téli szezonban újra találkozhattok nálunk is a 
Bagolyfióka foglalkoztatókban megjelenő mesék kedves figuráival, a Nyárfásliget lakóival. Bagoly Fülöp, Mackó Maja és Nyúl Bence mindig újabb kalandokba keverednek, mi pedig ezekhez a történetekhez kapcsolódva adunk olyan ötleteket, melyeket a kisebbek is el tudnak készíteni egyedül, vagy szüleik, nagyobb testvéreik segítségével. A következő számban a hátborzongató avarszörnyeteg rémíti meg barátainkat, ezért a mai bejegyzés főszereplői az egyre változatosabb színekben pompázó falevelek lesznek - a kiadványból pedig megtudhatjátok, hogyan oldódott meg ez a félelmetes helyzet.

A legnagyobb móka mindenekelőtt az, amikor kimegyünk a szabadba és összegyűjtjük a szebbnél szebb leveleket! Ahogy telnek a napok, úgy lesz egyre nagyobb a választék, bízzuk a gyerekekre a válogatást!

pexels-marta-dzedyshko-3302460.jpg

A jól ismert módszer szerint egy vastag könyv lapjai között szárítsátok ki a gyűjteményt, de akár vasalóval is meggyorsíthatjátok a folyamatot. Ezutén kezdődhet a feladat kreatív része - ceruzát, filcet, zsírkrétát, ollót, ragasztót elő, és készítsétek el együtt az erdő lakóit! Igazán izgalmas, mennyi mindent bele lehet látni a természet adta formákba, engedjétek szabadon a fantáziátokat!

69d9324214f112cc83de03e080826f.jpg

b0ea6b3b7889dc059f8d648e2df7437b.jpg

Ez a sünis színező a kisebbek segítségére lehet, nyomtassátok ki és fessétek kedvetek szerint, majd ragasszátok fel a tüskéket falevelekből! 

1_134.jpg

2_130.jpg

A sablont INNEN vagy a képre kattintva A/4-es méretben letölthetitek!

sundiszno.jpg
Az alapot néhány egyszerű vonallal magatok is megrajzolhatjátok egy darab kartonra. 

3_122.jpg

Ha ráragasztjátok a süniket egy-egy hurkapálcára, még bábozni is tudtok velük! Készítsétek el a mese minden szereplőjét, és játsszátok el a történetet!

Ahogy már megszokhattátok, nem csak kreatív ötletekkel, de NYEREMÉNYJÁTÉKKAL is jelentkezünk! Nincs más dolgotok, mint a Facebook bejegyzésünk alatt megírni kommentben 2021. október 8-án éjfélig, hogy mit szerettek leginkább az őszben. Választhattok sportot, játékot, amit csak szeretnétek! 

A ajándékcsomag, ami a szerencsés nyertesre vár:

Ha tetszett a bejegyzés, kövessétek a Színes Ötletek Blog és a Firkafalva Facebookját vagy csatlakozzatok a Színes Ötletek blog alkotói csoportjához, hogy a következőről se maradjatok le! 

A "Kézügyes ötletek Firkafalváról" nyereményjáték játékszabályzata és alapelvei

A nyereményjáték meghirdetésével együtt közzéteszünk néhány fontos tudnivalót, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérünk mindenkit, aki bármilyen formában részt szeretne venni a játékban, szánjon néhány percet az elolvasására! 

- A jelentkezés beküldési határideje: 2021. október 8.  A Színes Ötletek Blog a beküldési határidőt indokolt esetben saját hatáskörben meghosszabbíthatja, erről a kapcsolódó felületeken a közönséget idejében tájékoztatjuk. 

- Az eredményhirdetés időpontja: 2021. október 9. A nyertesek értesítése és a nyereménykiküldés részleteinek egyeztetése kommentben és privát Facebook üzenetben történik. 

- A játékban nem vehetnek részt a Kid Plusz Média kiadó és a Színes Ötletek Blog munkatársai és azok közvetlen családtagjai.

- A sorsolás véletlenszám-generátorral történik, utólagos reklamációnak nincs helye. A Színes Ötletek Blog fenntartja a jogot, hogy az esetleges sértő hozzászólásokat, kommenteket moderálja a bloghoz kapcsolódó felületeken.

- A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, a promóció semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebookhoz.

- A játékosok a részvétellel, ráutaló magatartással elfogadják a fenti szabályzatot, és a játék lebonyolítására, kommunikációjára vonatkozó alapelveinket. 

Forrás: hellowonderful.co, messylittlemonster.comgrowingajeweledrose.com, pexels.com, tinyn3rds.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4916697952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aktuális

inktober_2024_300_x_250_keppont_20241002_135455_0000.png

Ajánló

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Akció

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Pinterest

pinterest_banner.jpg

süti beállítások módosítása