Színes Ötletek

a kézügyes blog

Stílusváltás percek alatt - házi diópáccal

0_47.jpg

Már a korábbi átalakításoknál is nagyon jól jött ez az anyag, ami mindenféle szintetikus összetevőtől mentes, teljesen természetes, korlátlanul rendelkezésre áll és mégsem kerül semmibe - ez nem más, mint a diópác! Nagyon kedvelem ezt a jellegzetes, kellemes sötétbarna árnyalatot, ezért is lett meghatározó szín a bútoraink választásakor. Már amiket mi választottunk, mert számos örökölt, kapott és mentett darab van, amit kisebb-nagyobb alakítások árán próbálunk a környezethez hangolni. Ezért volt nagy az örömöm, amikor kiderült, hogy remekül sikerült rögtön az első kísérletem a házi diópác készítésével. Hamarosan újra szezonja van, ezért erről hamarosan részletesen is beszámolunk! De addig nézzétek meg, hogy lehet egy a mai trendeknek megfelelően világos, natúr fa kaspót néhány perc alatt az otthonunk stílusához hangolni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr216647800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása