Színes Ötletek

a kézügyes blog

Hímzett öröknaptár - Elérhető a júliusi minta egy színpompás főszereplővel

szo_keret_01_blog_cimlapkep_6.jpg

A hímzés szerelmesei már biztosan megszokták, hogy mi is hónapról hónapra megosztjuk a madárházas öröknaptár legújabb mintáját. Ez a kedves közösségi kezdeményezés a Facebookon Birdhouse SAL 2021 - FREE néven található, ahol nemcsak a hónapsoroló letölthető öltésterveit érhetitek el, hanem rengeteg hasznos tippet és trükköt kaphattok a már rutinosabb tagoktól. A félidőn már túl vagyunk, de most sem késő csatlakozni!

Ha szívesen hímeznétek másokkal együtt, vagy kíváncsiak vagytok a többiek alkotásaira, titeket is szeretettel vár ez a remek kis közösség! Csatlakozzatok, mert együtt hímezni még jobb! A kezdeményezésről további részleteket tudhattok meg a Hímezz madárházikós öröknaptárat! című bejegyzésünkből.

Tudtátok? A júliusi minta csodaszép madara egész korán elvonul, a telet Afrikában tölti és csak május elején költözik vissza. Állománya Nyugat-Európában nagyon megritkult, sok helyről el is tűnt. Vonulásakor igen nagy veszélynek van kitéve a vadászat miatt, mivel impozáns külseje miatt sajnos többfelé kedvelt célpont. Öreg fák odvaiban, más madarak által vájt odúkban, ritkán homokfalak üregeiben költ, de szívesen elfogadja a mesterséges odúkat is - ennek köszönhetően állománya az utóbbi évtizedekben hazánkban nőtt.

corgar_01_h_horvath_tibor_c.jpg

Kitaláltátok-e, hogy a szalakótáról van szó? További információkért kattintsatok a képre!

A részvétel teljesen kötetlen, nincs határidő, mindenki olyan ritmusban és olyan alapanyagokból készíti el a naptárat, ahogy szeretné. Ha van kedvetek, mutassátok meg nekünk is, hogy mit alkottatok, szívesen látjuk a Facebook poszt alatti hozzászólásban.

birdhouse_sal_2021_julius-2.jpg

20210613_065133vv.jpg

199191785_3933481233417926_5456257261789208662_n.jpgIllusztráció: foltosboltos.blogspot.com, Aradiné Szabó Tünde 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3616607060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása