Színes Ötletek

a kézügyes blog

Madárházas naptár a hímzés szerelmeseinek

szo_keret_01_blog_cimlapkep_5.jpg

Ahogy már megszokhattátok, a Birdhouse SAL 2021 - FREE Facebook-csoportban követhető közös örömhímzés soron következő mintáiról hónapról hónapra mi is hírt adunk. A júniusi mintát ingyenesen letölthetitek, ahogy a korábbiakat is - így most, a félidőben sem késő csatlakozni, a közösség tagjai segítőkészen várnak mindenkit! 

Erről a kedves kezdeményezésről további tudnivalókat a Hímezz madárházikós öröknaptárat! című korábbi bejegyzésünkben találtok. Akár kezdőként vagy haladóként, de érdekel a hímzés, érdemes bekapcsolódni, hiszen a tagok jobbnál jobb ötletekkel, tapasztalattal segítik egymást, így kínálva a technikai fejlődés és a kikapcsoló szórakozás lehetőségét.

dss.jpg

Tudtátok? A júniusi mintát a hegyi billegető, ez a hazánk középhegységeinek tiszta patakjai mentén is költő madarunk díszíti. Felülről takart fészkét vékony növényi anyagokból építi a víz közvetlen közelében. Az évente két fészekaljnyi fióka etetését a két szülő közösen végzi.

nevtelen-1_1.jpg

Illusztráció: foltosboltos.blogspot.com, Kató Bernadette, Zomboriné Takács Anikó

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4516585828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása