Színes Ötletek

a kézügyes blog

A legegyszerűbb karácsonyfadíszek egyike - újrahasznosított textildarabokból

1_82.jpg

Ez a dísz a maga különleges textúrájával, szuper színeivel olyan jól mutathat a karácsonyfán vagy kísérőként az ajándékcsomagoláson, amilyen gyorsan és egyszerűen elkészül! Költségkímélő, hulladékmentes, kézzel készült és látványos, mindez már bőven elég ok, hogy elkészítsük!

Csak néhány vegyes mintázatú és színben harmonizáló textilcsíkra lesz szükség, gombra és zsinórra, illetve egy kis ágra vagy egy hosszabb rúd fahéjra, ha szeretnéd, hogy illatozzon is. Akár régi, már nem használt kockás ingeket, textil törlőket vagy abroszokat is használhatsz hozzá. Igyekezz olyan anyagokat válogatni, amelyek mindkét oldalukon mintásak, főleg, ha karácsonyfadísznek szánod. Olló, ragasztópisztolyt elő és már neki is kezdhetsz!

3_73.jpg

4_67.jpg

Vágd fel a csíkokat és szorosan egymást követően csomózd a faágra!

5_65.jpg

6_58.jpg

Vágd le a kóbor szálakat, majd a széleket karácsonyfa alakúra!

7_56.jpg

8_55.jpg

Végül a forró ragasztópisztollyal ragassz egy sárga gombot vagy egy fa csillagot a karácsonyfa tetejére és zsinórt a hátuljára! Készíts el magadnak vagy akár ajándékba és ha van kedved, mutasd meg nekünk is a Színes Ötletek blog alkotói csoportjában!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le!

9_48.jpg

10_47.jpgForrás: firefliesandmudpies.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3616291494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása