Színes Ötletek

a kézügyes blog

Tálcafelújítás decoupage technikával - új külső, új funkció

1_53.jpgA szoba minden pontján elszórt műszaki kütyük számára megfelelő rendszerező lehet egy a konyhából már a mérete, külseje vagy bármi más miatt kiszelektált tálca, ha egy kis felújítással a nappalink stílusához hangoljuk. Praktikus, mert lapos, egy nyitott polcon is elfér, jól átlátható és éppen elfér rajta néhány távirányító, az aktuális könyvünk vagy bármi más apróság. Persze használhatod a lakás bármely pontján, ahol szükség van rá.

Amire szükséged lesz:

  • fa tálca
  • akrilfesték vagy spray
  • decoupage ragasztó
  • mintás papír vagy szalvéta
  • ecset

2_49.jpg

Először tisztítsd meg a tálcát a szennyeződéstől és portól. Hordj fel két réteg festéket a tálcára, vagy használj spray-t a szép, egyenletes felület létrehozásához. Hagyd teljesen megszáradni a festéket a két réteg között és a végén is. Mérd le a tálca belsejét és szabd méretre a mintás papírt, hogy pontosan illeszkedjen. Vigyél fel egy vékony réteg ragasztót és óvatosan simítsd a papírt a tetejére. Hagyd megszáradni, majd fedőrétegként is vigyél fel egy réteg ragasztót a tartósabb végeredmény érdekében. Ha szükséges, ezt meg is ismételheted.

4_40.jpgForrás: planningpretty.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr216086210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása