Színes Ötletek

a kézügyes blog

Színes íjpuska a kerti csatározásokhoz

craft-stick-launchers-engineering-challenge-square.jpg

Gyermekkorunkban szívesen játszottunk mindenféle kilövő szerkezettel, legyen az ninja felszerelés vagy játékpisztoly, befőttes gumik segítségével pedig egyedi találmányokat hoztunk létre csatáink megnyerésére vagy épp a céllövészet gyakorlására. A mai kicsik sincsenek ezzel másképp, még ha változtak is a megszemélyesített szereplők. Ez a remek kis eszköz részben íjra, részben csúzlira hasonlít, de ami a legjobb, hogy igazán jó mókát jelent a gyerekeknek mind az elkészítés, mind az azt követő játék során. Nagyon egyszerű anyagok szükségesek hozzá, amiket könnyedén beszerezhetünk bármelyik hobbi - vagy háztartási boltban. Kilövésre fel!

2_43.jpg

Amire szükség lesz:

  • fa pálcikák
  • gombok
  • gumigyűrű
  • ragasztópisztoly
  • fültisztító pálcika
  • szívószál
  • színes akrilfesték
  • ragasztópisztoly

Mindig hangsúlyozzuk, hogy számunkra nemcsak a kreatív ötletek, de a környezetvédelem is fontos, ezért most is felhívjuk a figyelmet, ha éppen szívószál nincs otthon korábbi beszerzésből, fél perc alatt helyettesítheted egy kis papírtekerccsel is, hogy mellőzhesd az új vásárlását. Hasonlóan járhatsz el a fültisztító pálcikák esetében is, ezekből ma már könnyedén elérhető a lebomló, műanyagmentes verzió. 

anyag_2.jpg

anyag_1.jpg

A videóban nagyon jól követhetőek az elkészítés lépései, ez alapján bátran nekiláthattok, de a ragasztópisztollyal bánjatok óvatosan!

0_12.jpg

 Forráss: steampoweredfamily.com, ryanandmarsha.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5915979102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása