Színes Ötletek

a kézügyes blog

Holnap ismét Pöttömkert a Budapest Parkban a Czutorborsók koncertjével

pottomkert_julius.jpg

Ismét itt a hónap első vasárnapja, tehát holnap újra a gyerekeké a Budapest Park. Az idén harmadik alkalommal megrendezett Pöttömkert a szokásos játszóházak és kreatív programok mellett ebben a hónapban többek között a Czutorborsók koncertjével, zenés mesejátékokkal várja a látogatókat. További tudnivalók és programajánló a hajtás után!

A Park nem csak a felnőtteké! A Pöttömkert havonta megújuló, érdekesnél érdekesebb interaktív programokkal várja a kisgyermekes családokat a Budapest Parkba.

Színpadi produkciók júliusban: 

9:45 - 10:05 Zenés kiskutyás bemutató
10:15-11:00 Szent Jakab napi Kerekítő baba-mama foglalkozás
11:00-11:45 Czutorborsók koncert: Kresz Géza utazásai
12:15-12:45 Mese több szólamban: Kayamar zenés játéka
12:45-13:15 CSOPA interaktív bemutató
13:30-14:15 Batyuszínház - Mesék könyve: Jancsi és Juliska

Közreműködők, egész napos programok:

10:00-14:00 ArtPaint -testfestés, csillámtetoválás profiktól

9:30-15:00 Piatnik interaktív játszóház

Magyar Vöröskereszt Ifjúsági tagozat: arcfestés, kézműves foglalkozások, véradási lehetőség - mentsd meg 3 ember életét!

Játék, kézművesség, ügyességi feladatok az Ökumenikus Segélyszervezettel, FKF Nonprofit Zrt.: környezettudatos játékok, ajándékok, megtekinthető, bemászható kukásautó. BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság: kreszteszt, kerékpárbiztonság gyerekeknek. Lovaglás, háztáji kisállatok simogatója, játékos alkotókör, tapicskoló festőkör a világ legszebb színeivel, kipróbálható tanulóbicajok, gipszfestés, gipszalkotás. Labdás ugrálóvár a kisebbeknek, trambulin a nagyobbaknak, kibővített tipegő játszótér a csöppségeknek, móka járgányok, hónaphoz kapcsolódó népi játszóház, mini disco.

A rendezvény befogadóképessége 2500 fő júliusban, csökkentett területen leszünk az esti külföldi fellépő, az Alice in Chains előkészületei miatt. A maximális létszám elérését követően, a távozó látogatók után tudunk csak újabb vendégeket beengedni. Hogy az 5-10 perces várakozási idő is kellemesen teljen, a kapu előtt létesített foglalkoztató, illetve aszfaltkréták díjmentesen használhatók.

További információk a Pöttömkert Facebook-eseményén és a Budapest Park internetes felületein.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4114084237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása