Színes Ötletek

a kézügyes blog

Örök érvényű ajándék Valentin-napra

A Valentin-nap egyre elterjedtebb hazánkban, s bár a figyelmességet, szeretetet, törődést fontos az év minden napján éreztetni, azért valljuk be, várakozással és izgalommal teljes pillanat e napon valami különleges ajándékkal meglepni a párunkat. Nem szokványos és nem túlzó ajándékra gondolok, hanem valami különleges, szívhez szóló és örök érvényű kedvességre. Én most meg is találtam a legideálisabb ilyen ajándékot!

befunky_collage6.jpg

A Képáruház kínálatában sokféle, kifejezetten erre az alkalomra szánt képes ajándék között válogathattok. Mindegyik személyre szabható, így tökéletesen egyedi darabot kaptok kézhez, amely egy életen át kettőtökre, a szerelmetekre emlékeztet  majd.

Betű és kép - szerelmes szavakkal

Egyetlen kép a te szavaiddal körülvéve, s ahányszor ránéz majd az ajándékozott, garantáltan mindig te jutsz eszébe. A kép négyzet alakú és 20x20cm-től akár 60x60cm-es méretig is rendelhető!

betukep-love-printed-keretben.jpg

 

betukep-szerelem-komod_kek.jpg

 

Minden itt kezdődött -  a ti szerelmes térképetek

Ez az a kép, amit pár másodpercig nézni kell, hogy vajon ebben mi is a szerelmes? Ugye közben rájöttél? Így van, ez egy dekortérkép az első találkozás helyszínéről. Természetesen külföldi helyszínnel is rendelhető.

1-mik_klasszik.jpg

2-mik_foto.jpg

3-mik_szivalaku.jpg

 

Love story - azaz a ti történetetek

Személyes kedvencemet hagytam utoljára, egy elegáns, letisztult eleganciájú dekorkép szerelmünk mérföldköveivel. E tökéletesen egyedi ajándékot ti szabhatjátok ízléseteknek megfelelően, saját szavaitokkal, nektek fontos dátumokkal.  

love-story-ajandek-hazassagi-evfordulora-zold-760px.jpg

love-story-ajandek-hazassagi-evfordulorapink-760px-evszam-honap.jpg

latvanyterv_6_esemeny_keret-blue.jpg

A Képáruház kínálatában még sokféle szerelmetes ajándékot találtok, kattanjatok rá, szeretettel ajánlom! A legjobb hírt pedig a végére tartogattam, holnap is tartsatok mindenképpen velünk, egy meglepetés nyereményjátékkal készülünk, ne maradjatok le róla!

 

(X)

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4013635936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása