Színes Ötletek

a kézügyes blog

Programajánló - MIZO Pöttömkert a Budapest Parkban

Rutkai Bori perdíti táncra a csemetéket – Mizo Pöttömkert a Budapest Parkban. Minden hónapban egy varázslatos vasárnapon a nagyok kedvelt „játszótere”, a Budapest Park a gyermekek birodalmává változik: megnyílnak a Mizo Pöttömkert kapui. Június 4-én Rutkai Bori Bandája zenél, de megelevenedik Csukás István Pom Pom meséje és az tengerimalac simogató kezdve a villogó mentőautón át az arcfestésig, ezúttal is lesz minden, ami kedves a gyerekeknek.

18319235_1226112264181123_8204735620139972114_o.jpg

A Pöttömkert reggel 9:30-tól várja a legaktívabbakat, egy jól eső Baba-mama tornára a Gilda Max sportbemutatóján, ha pedig kellően bemelegített baba és mama is, indulhat nyári kaland-koncert a Rutkai Bori Bandával, a Sárkányjárgány és a Pizsamátor lemezek fergeteges bulidalaival. Délidőben a Felhőtlen gyermekkorról lesz szó az Ökumenikus Segélyszervezet munkásságának köszönhetően, utána pedig az Aranyszamár Bábszínház veszi birtokba a színpadot. Ők Csukás István Pom Pom meséjét fogják életre kelteni kedves bábjaik segítségével.

A Pöttömkertben bárkiből lehet hercegnő, harcos tigris vagy éppen szuperhős: az ArtPaint egész délelőtt testfestékkel és csillámtetoválással felvértezve váltja valóra a vágyakat.

Persze, még nem fogytunk ki a tarka programokból. Lesz Tapicskoló festőkör a világ legszebb színeivel, gipszfestés, kézműves foglalkozások, a Pünkösdhöz kapcsolódóan pedig ehhez kapcsolódó játszóház is segít a kicsiknek játékosan elmélyülni a hagyományokban, de lesz mesterség bemutató is a Dunakanyar Népművészeti Egyesülettel. Sőt! Lesz még lovaglás, Mizo Tejes Kaland, Piatnik interaktív játszóház, csuda menő tanulóbicajok és vadiúj Razor járgányok, tengerimalac simogatás, trambulin és logikai játékok a nagyobbaknak, labdás ugrálóvár a kisebbeknek és tipegő játszótér a legapróbbaknak. Na meg egy villogtatható mentőautó a gyerekek legnagyobb örömére.

A Mizo Pöttömkert június 4-én, reggel 9.30-tól, délután 15 óráig várja a családokat, ingyenes programjaival a Budapest Parkban.

Facebook esemény és további infók: https://www.facebook.com/events/123802078179415/

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8712550661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása