Színes Ötletek

a kézügyes blog

Ünnepi díszek tobozból

A fenyőtoboz a karácsonyi ünnepkör legjellegzetesebb természetes díszítőalapanyaga. Köthetjük koszorúra, készülhet belőle füzér, karácsonyfadísz és még megannyi apróság. Ma ilyen ötletekből szemezgetek.

 

A legkézenfekvőbb ötlet mini karácsonyfacsodák készítése. Stílusban egész széles spektrumon mozoghat, a visszafogott puritántól a csillogó díszesig. Akrilfestékkel, hópasztával egy kis havat is varázsolhatunk rá, gyöngyszemekből, piciny pomponokból díszek készülhetnek, és még picike izzósort is rejthetünk az ágai közé.

A kész fácskák lehetnek az ünnepi asztal díszei, de függeszthetjük őket fára, ajtóra, kilincsre, ahová tetszik.

Forrás: i creative ideas

Koszorúk

Nem is gondolnánk, milyen sokféle stílust jeleníthetünk meg, ha tobozzal díszített koszorút tervezünk készíteni. Adja magát a natúr, skandináv irány, és persze a havas hatást itt is megjeleníthetjük. Kiegészíthetjük apró gömbökkel, más natúr termésekkel, bogyókkal, szalagokkal, spárgával, apró figurákkal is.

Forrás: google

Füzér

Apróságok

És akkor jöjjenek a mindenféle figurák. Klasszikus karácsonyi angyalka, rénszarvas, télapó, manók de emellett bármilyen fantázialényt is életre hívhatunk.

Pinecone Snowman

Forrás: google

pinecone-crafts-for-kids-to-make

pinecone-crafts-for-kids

fun-pinecone-crafts-for-kidsForrás: craftymorning

χειροποιητητα χριστουγεννιατικα στολιδια απο κουκουναρια

Forrás: genethlia

Rengeteg karácsonyi ötletet találtok még a blogon, gyertek, nézzetek körül ERRE.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le. 
Ha még több kreatív ötletre szomjazol, kövess a Pinteresten is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5412354585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása