Színes Ötletek

a kézügyes blog

Varázslatos lámpások

Folytatódik a halloween-hét itt a blogon! Befőttesüvegekből egészen elképesztő lámpásokat készíthetünk, persze egy kis türelemre szükség lesz hozzá, de megéri!

Varázslatos Halloween lámpások: Kapcsolja Mason üvegekkel Lámpások és fedezd Light Gyermekek

 

Amire szükségetek lesz:

  • Sprayfesték (pl.lila), ezzel a legegyszerűbb dolgozni esetünkben
  • Befőttesüvegek
  • Alkoholos filctoll

Elkészítés

Tisztítsátok meg alaposan az üvegeket, majd töröljétek szárazra. A spray-t egészen vékony rétegben kell csak használni, hogy a fényt áteressze. Bár a leírás szerint az üveg külső részére kell fújni, én a kéepn alapján úgy látom, hogy inkább belülre van fújva? Szerintetek? Egyébként talán nincs különösebb jelentősége, de én belülre fújnám.

Varázslatos Halloween lámpások: Kapcsolja Mason üvegekkel Lámpások és fedezd Light Gyermekek Amikor megszáradt a festék, egy gyertyával tesztelhetitek, hogy mennyire ereszti át a fényt. Ha nem fed eléggé, akkor jöhet még egy réteg.

Ezután jön a mókás rajzolgatás. A választott mintát nyomtassátok ki megfelelő méretben, majd helyezzétek bele az üvegbe, úgy hogy szépen illeszkedjen. Ez lesz a sablon. Ezután kívülről alkoholos filccel át is lehet rajzolni a motívmot. Aki ügyes, az szabad kézzel is próbálkozhat.

Enchanting Halloween Lanterns: Turn Mason Jars into Lanterns and Explore Light with Children

Enchanting Halloween Lanterns: Turn Mason Jars into Lanterns and Explore Light with Children

Imádom!

Forrás: adventure in a box

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le. 
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2212354619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása