Színes Ötletek

a kézügyes blog

Őszi erdő egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy nagyon bájos őszi ötletet mutatunk nektek. Egyetlen cipősdobozban igazi kis erdei világot teremthetünk, esténként egy forró kakaó mellett kedves mesét is szőhetünk köré.

Szükségünk lesz:

  • Egy régi cipősdobozra vagy kartondobozra
  • Mindenféle őszi termésre, legjobb, ha közösen gyűjtjük (gesztenye, makk, dísztök, bogyók, levelek, moha,örökzöld ágacskák tsb.)
  • Ragasztópisztoly
  • Vatta

Elkészítés

A termésekből (gesztenye, makk, dió, mogyoró) szinte bármilyen figurát, állatot készíthetünk, amihez csak kedvünk van. Festéssel (tempera, akrilfesték) még élethűbbé tehetjük őket. Az erdőt a levelekből, mohákből, apró bogyókból varázsolhatjuk valóságossá. Az égre vattából bárányfelhőket is ragaszthatunk.

Az egészben a legjobb, hogy többféle verzió is készülhet, később pedig kreatív módon a kis erdőnk köré építhetünk az esti mesét is. Kedves történekkel színesíthetjük gyermekünk fantáziavilágát, miközben az erdő állataival, jellemző növényeivel is játékosan megismerkedhet.

Forrás: krokotak

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub !

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n

Hallottátok már a legújabb pályázatunk hírét? Nézzétek, a részletekért pedig kattintsatok a képre!


A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9112355101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása