Színes Ötletek

a kézügyes blog

Pöttömkert – Családi nap a Budapest Parkban!

Egy új programsorozatot indított a Budapest Park azzal a szándékkal, hogy egy új, szélesebb közönség felé nyisson. Színes, izgalmas, kreatív gyermekfoglalkozásokkal, a szülőket is bevonva szeretnénk érdekes és aktív pihenést biztosítani a családosok számára.

Immár második alkalommal nyitja meg kapuit a PÖTTÖMKERT a gyermekek és szüleik előtt július 6-án, vasárnap 10.00 és 17.00 között, amikor egy napra a Budapest Park a gyerekeké lesz.

A Gipszkorszak Játszóház közreműködésével gipszfigurákat festhetnek a gyerekek, míg a Noha Alkotóműhely kreatív foglalkozásain kicsik és nagyok különböző újrahasznosítási technikával ismerkedhetnek meg, és hozhatnak létre különböző használati tárgyakat.

A Pritt Kreatív Klub standjánál játékos kézműves foglalkozások várnak kicsiket és nagyokat egyaránt: ragasztott képek, dekorációk gyerekzsúrokra, ékszerkészítés, szabadon választott kreatív feladatok.

A Sarasvati Alapítvány oktatója délelőőt és délután is várja játékos jógaórára a kisebbeket. A Jóga móka során a gyerekek játékos módon találkoznak a hatha jóga tradicionális testtartásaival.

Vasárnap a Pöttömkertben Kreatim design piaccal várjuk az érdeklődőket.

Lesz még arcfestés és Levendula Kézművés fagylalt is.

A Cser Kiadó standjánál lehetőség lesz könyvvásárlásra is! A népszerű kreatív könyvektől, egészen a sporttal vagy kertészkedéssel foglalkozó könyvekig változatos témákkal, különleges akciókkal várják az érdeklődőket.
Minden (fiú) gyermek nagy örömére egy rendőrautó is kint lesz a Pöttömkertben, hogy egy bemutató során megmutassák kívül-belül egy ilyen speciális autó felszereltségét, működését.

Kárász Eszter délután 4 órától vár mindenkit szeretettel, az Eszter-lánc mesezenekarral és sok közös énekléssel.

 Ha segíteni akarnak a felnőttek, akkor véradásra várja Őket a Vöröskereszt! Taj kártya, személyigazolvány és lakcímkártyát feltétel!

 Belépés 18 éven aluliaknak ingyenes, felnőtteknek 500 Ft, amellyel a BÁTOR TÁBOR Alapítvány munkáját támogatják.

Ne feledjék: a Pöttömkert, a Budapest Park családbarát programja!

Csatlakozás az eseményhez ITT!


A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4912355203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása