Színes Ötletek

a kézügyes blog

Egri Mónika egyedülálló mesevilága kifestőkön

Egri Mónika illusztrátor neve talán ismerősen csenghet, találkozhattatok vele többek között Fésűs Éva Mesebeszédének, valamint Sopotnik Zoltán A Fahéjas kert című mesekönyvének oldalain is. Összetéveszthetetlen, sokszor humorral fűszerezett rajzai gyorsan belopják magukat az emberek szívébe. Munkái már akvarellfestékkel kifesthető íveken is elérhetők az alkotni vágyók számára.

PicMonkey Collage_3.jpg

Elsőre talán nehéznek tűnhet a rajz megfestése, de az alábbi kis ismertető segítségetekre lehet az alkotásban:

Akvarell:
- Az akvarellfesték vízzel hígítható, a színek egymással keverhetők. Száradás után a festék vízzel ismét elmosható lesz, a kész képet óvni kell a nedvességtől!
- Nagy felületek festésekor használj széles ecsetet, esetleg szivacsot, a kisebb részletek kidolgozásához pedig vékonyat! Minél kisebb az ecset számozása, annál vékonyabb az ecset. (Én a legkisebb részletekhez akár 00-ás ecsetet is használok.) Használat után az ecseteket mosd ki!
- Mindig a világos színektől haladj a sötét színek felé!
- Ha valamit világosan szeretnél hagyni, de körülötte egyenletes felületet szeretnél, használj maszkoló folyadékot! Ezt vizesen kell ecsettel felvinned oda, ahol a világos felületet szeretnéd meghagyni, meg kell várnod, hogy megszáradjon, ezek után már nyugodtan ráfesthetsz. Mindig várd meg, hogy a festék tökéletesen megszáradjon, ezután a fedőfolyadékot kézzel ledörzsölheted.
-A megadott színes kép csak iránymutató, egyetlen lehetőség a végtelen számú variációból. Bátran használd a kedvenc színeidet, ha azokkal jobban tetszik a rajz!

A termékek megrendelhetők az Art-Export webáruházából.

Egri Mónikáról bővebb információt ITT találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr795704733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása