Színes Ötletek

a kézügyes blog

Programajánló: Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked!

A múlt héten már említettem nektek a Csupa Nő Kiállítást, amely számos izgalmas témával várja az érdeklődőket. Ma egy picit részletesebben is bemutatok pár érdekesek ígérkező programot!

CSUPA NO programfüzet-2.jpg

A programsorozat célja, hogy mindazt a figyelmet és törődést elérhetővé tegye a hölgyek számára, amely segítséget nyújt úrrá lenni a mindennapok nehézségein. A családok felhőtlen szórakozását pasi- és gyermekmegőrzővel is garantálják! A rendezvény hat fő témát jár körül: életstílus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család, női lélek. A kiemelt témák házigazdái a TV2 műsorvezetői lesznek.

CSUPA NO programfüzet-4.jpg

Ami nekünk, kézügyeseknek igazán érdekes lehet, az természetesen az otthonteremtés témaköre. 

A rendezvényen találkozhattok Varga Judittal és McMememy Márkkal, a Térnyerők c. műsor házigazdáival. Részt vehettek sziklakertépítésben, újrahasznosított lakberendezési tárgyak és képkeretek készítésében. A rendezvényen McMenemy Márk még több lakberendezési tanáccsal lát el Titeket.

csn1.jpg

További témák izgalmas témák:

  • Fűszernövény praktikák, virágkötő bemutató
  • Lakótelepi konyha átalakítása
  • Beszélgetés az egyszerű és praktikus lakberendezésről Varga Judittal
  • Bonszaj készítés McMenemy Márkkal
  • Lakberendező show

További részletek a rendezvényről: ITT és ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr785488704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása