Színes Ötletek

a kézügyes blog

Izgalmas otthonteremtés a Csupa Nő kiállításon (X)

Bútorátalakítás, praktikus lakberendezési tanácsok, bonszaikészítés, fűszernövény praktikák és még számos program, személyes tanácsadás várja az érdeklődőket a Csupa Nő kiállításon, az első nőknek szóló rendezvényen!

tunderlany.jpg

A nők a mindennapi élet hősei: több fronton vívják napi csatáikat anyaként, kollégaként és feleségként. Számukra, nekik szól az Európában egyedülálló kiállítás és vásár. A Csupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked! kiállítás 2013. szeptember 5. és 8. között a HUNGEXPO-n új, komplex világot tár fel az érdeklődő hölgyek előtt, hogy életük legnagyobb kihívásaira si­keres válaszokat adhassanak és mindazt a törődést és figyelmet megkapják, amely jár nekik.

Látványterv 3.jpg

Hat fontos témát járhatunk majd körül a kiállításon: életstí­lus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család és a női lélek.

Innovatív rendezvény, mert nem egy ki­állításról és nem egy vásárról beszélünk. A látogatóknak olyan közösségi és egyedi élményeket kínálnak a programok és a kiállítók közreműködésével, amelyek kap­csán úgy érezhetik, hogy ők vannak a középpontban.

Az esemény a család minden tagjának szól. Gyermekek és urak számára is tökéletes szórakozást biztosít a gyerek- és pasimegőrző, így míg a család hölgytagja szépül, feltöltődik és pihen, addig ők játszóházban vagy teszt­vezetésen mulathatják az időt.

A hat fő téma mélyebb bemutatására négy különálló élményszigetet hoznak majd létre, melyek saját színpaddal adott téma köré épülnek fel. A rendezvény kiemelt támogatója a TV2, és minden téma házigazdája a TV2 egy-egy ismert műsorvezetője, akik hitelesen képviselik nőként vagy férfiként az adott tematikát.

Látványterv 2.jpg

Nagyszínpad

Újulj meg! – Házigazda: Tatár Csilla

Légy egészséges! – Házigazda: Várkonyi Andrea

Otthonszínpad

Teremts otthont! – Házigazda: Andor Éva

Lélekszínpad

A nők titkai – Házigazda: Joshi Bharat

Szeresd a családod! Szeresd önmagad! – Házigazda: Gombos Edina

Gasztroszínpad

 Egyél finomat! – Házigazda: Demcsák Zsuzsa

A rendezvényen díjmentes minden program, tanácsadás és a parkolás. A részletes programért, nyereményjátékokért, belépőkert és további információért keresse fel a rendezvény weboldalát és Facebook-oldalát.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr735484416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása